Talotyyppi: Pontti-mallisto

Kimara Pontti Autotalli 57

Todella näyttävä, malliston suurin kahden auton talli: 36,6 m2:n talli ja 12,7 m2:n varasto-osuus. Loistava valinta auto-, moottoripyörä- tai veneharrastajalle! Saatavana myös pystyverhottuna tai harjakatolla. Valmis rakennuspakettimme sisältää kaiken tarvittavan.

Kimara Pontti Autotalli 49

Tilava yhtenäinänen kahden auton talli sekä n. 7 m² sisävarasto. Kulku varastoon autotallin sisäpuolelta. Pyörille on varattu myös oma katettu katos.

Kimara Pontti Autotalli 36-5

Monenlaisille tonteille sopiva autotalli/-katos. Reilu ja monikäyttöinen 9,8 neliön päätyvarasto. Saatavana myös pystyverhottuna tai harjakatolla.

Kimara Pontti Autotalli 33

Näyttävä autotallin ja -katoksen yhdistelmä kahdelle autolle. Varastoon käynti katoksen kautta.

Kimara Pontti Autokatos 18

Tilava autokatos isolla 13,8 neliön päätyvarastolla. Saatavana myös pystyverhottuna tai harjakatolla. Valmis rakennuspakettimme sisältää kaiken tarvittavan.

Kimara Pontti Autokatos 12

Todella monikäyttöinen kahden auton autokatos ja ikkunallinen varasto. Varastoon käynti suoraan autokatoksesta. Myös perheen polkupyörille on varattu oma katettu tila.

Kimara Pontti Autokatos 12,5

Moderni autokatos, jossa on myös pyörille oma paikkansa. Käynti ikkunalliseen, lukittavaan varastoon suoraan autokatoksesta.

Kimara Pontti Autokatos 9

Autokatos sekä omalla sisäänkäynnillä varustettu ikkunallinen päätyvarasto.

Kimara Pontti Huvila 4 – 50

Tyylikäs vapaa-ajan koti saunallisena tai kahden makuuhuoneen versiona. Avara olohuone-keittiö, johon mahtuu mukavasti sohvaryhmä ja ruokapöytä sekä yksi makuuhuone saunallisessa versiossa. Erillinen sisäänkäyntiterassi rauhoittaa toisen lähes 30 neliön terassin vain oleskelulle ja tilaan mahtuu hienosti vaikkapa oleskeluryhmä ja iso ruokailuryhmä. Terassi on varsinkin lasitettuna kuin tehty isonkin porukan illallisia varten!

Kimara Pontti Huvila 4 – 30

Todelliset tehoneliöt joko saunalla tai erillisellä makuuhuoneella varustettuna. Oma terassi sisäänkäynnille ja käyttöalan lähes kaksinkertaistava oleskeluterassi, jonka lasittamalla saat lähes sisätilojen veroista tilaa kesäaikaan.

Kimara Pontti Huvila 4 – 25

Kompakti kokonaisuus valittavissa saunalla tai makuuhuoneella perheen tarpeiden mukaan. Terassi on koko rakennuksen levyinen, suojaa säältä ja antaa mahdollisuuksia erilaisiin kalustuksiin. Valitse huvilaasi sauna tai makuuhuone tarpeesi mukaan.

Kimara Pontti Huvila 3 – 30

Pirteä kokonaisuus makuuhuoneella tai saunalla. Isot ikkunat tuovat luonnon sisään ja sisätila saa luonnollisen jatkumon ulos ison terassin ansiosta.

Kimara Pontti Huvila 3 – 25

Malliston pienimmissäkin versioissa isot päätyikkunat ovat pääosasssa. Saunallisessa versiossa on oma uloskäynti ja makuuhuoneella varustetussa versiossa on kaikki asumisen toiminnot tiiviissä koossa. Voit myös jättää väliseiniä rakentamatta, jolloin tila avartuu entisestään.

Kimara Pontti Huvila 2 – 30

Harjakattoisessa huvilassa on mukavasti tilaa vapaa-ajan viettoon. Valoa antavat isot ikkunat ja vino sisäkatto luo tilan tuntua. Tuvassa on minikeittiö ja tilaa sohvaryhmälle. Rakentamalla avoimen terassin kiertämään rakennuksen sivuja, saat rakennuksen istumaan hienosti tontille. Huvila 2 – 30 on valittavissa saunallisena tai makuuhuonevaihtoehtona, riippuen perheen tarpeesta.

Kimara Pontti Huvila 1 – 50

Upeasti maisemaan avautuva tupakeittiö ja myös makuuhuoneesta hieno näkymä suoraan pääilmansuuntaan. Vino sisäkatto lisää tilan tuntua ja isot ikkunat tuovat valoa. Sisäänkäynti on koko rakennuksen levyiseltä terassilta. Huvila 1 – 50 on valittavissa saunallisena versiona tai kahdella makuuhuoneella varustettuna versiona.

Kimara Pontti Huvila 1 – 30

Moderni vapaa-ajan viettoon soveltuva rakennus. Saunallisessa versiossa on oma pieni terassi löylyjen jäähdyttelyä varten. Saunattomassa versiossa löytyy myös erillinen wc tuvan ja makuuhuoneen lisäksi. Molemmissa on myös iso katettu oleskeluterassi.

Kimara Pontti Huvila 1 – 25

Saunallinen malli on suunniteltu saunomisen ehdoilla kaksine terasseineen ja rakennus toimii loistavasti vaikka erillisenä rantasaunana. Saunaton versio on todellinen tilankäytön taidonnäyte ja tilaratkaisuja voit myös säätää rakennusvaiheessa suunnittelemalla väliseinäratkaisut omien tarpeidesi mukaisiksi.