5 syytä valita Kimara

Uusi hirsikoti modernisti, ekologisesti ja kustannustehokkaasti – sitä on Kimara. Lue tästä, miksi Kimara on fiksu valinta rakentajalle.

1. Voit huoletta toteuttaa unelmasi

Kimara on K-Raudan oma hirsirakennusten tuotemerkki, jonka valmistajana toimii Kontiotuote Oy. Kahden suuren ja vakavaraisen toimijan yli 20 vuoden yhteistyö takaa, että voit huoletta lähteä rakennusprojektiin kanssamme. Laajasta mallistosta löydät hirsitalojen ja hirsihuviloiden lisäksi myös hirsiset saunamökit sekä monikäyttöiset piharakennukset.

Uudet Outa- ja Pontti-mallistomme lisäävät valinnanvaraa entisestään. Outa on moderni hirsiomakotitalomallistomme, joka sopii myös kaupunkimaisemaan. Pontti on omatoimirakentajalle suunniteltu puurakenteinen huvila-, piharakennus- ja autotallimallisto, jonka punaisena lankana on rakentamisen helppous.

2. Voit tehdä itse tai valita ammattilaisen

Kimaran hirsirakennukset on helppo ja hauska rakentaa vaikka kokonaan itse alusta loppuun. Saat täydellisen rakentajakansion, joka sisältää lupakuvien lisäksi tarkan ja täydellisen kuvallisen ohjeistuksen aina rakennuksesi pintakäsittelyyn ja huoltoon asti. Mikäli omatoimirakentaminen ei ole sinun juttusi, jätä homma ammattilaisen käsiin: K-Raudan laajasta yhteistyökumppanien verkostosta löydät luotettavan ammattilaisen rakentamisen kaikkiin vaiheisiin. Voit myös valita talotehtaan kattavan asennuksen ja viimeistellä työt itse tai ammattilaisten avulla.

3. Saat meiltä tukea koko projektin ajan

Kimara-rakennukset myy tuttu kotimainen K-Rauta. Koulutetut Kimara-myyjät sekä K-Raudan muu henkilökunta auttavat sinua kaikissa rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä koko rakennusprojektisi ajan. Kimaran taloasiakkaana saat K-Raudasta lukuisia tuntuvia etuja ja hyödyllisiä palveluja. Lue lisää K-Raudan rakentajan eduista.

4. Suosit kotimaista ja kestävää

Kimara-rakennusten hirret matkaavat rakennusmateriaaliksi pohjoisen metsistä. Kotimainen, arktinen mänty on kovaa ja kestävää, eivätkä massiivihirretkään juurikaan vääntyile, painu tai halkeile. Pääset uudessa kodissasi nauttimaan puun hyvästä tuoksusta joka päivä!

Koko Kimara-hirsitalojen suunnittelu- ja tuotantoprosessi täyttää CE-merkinnän vaatimat laadunvalvontakriteerit. Käytämme ainoastaan PEFC-sertifioitua puuta. Se on merkki kestävästä metsänhoidosta. Kimaran kattava hirsivalikoima sisältää 14 erilaista energiataloudellisesti erinomaista hirttä, joista löydät varmasti rakennukseesi sopivan hirren – olipa kyseessä hirsitalo, hirsihuvila, hirsisauna tai saunamökki tai piharakennus. Kantikkaissa höylä- ja lamellihirsissä on tuplatiivisteet hirsien välissä. Isoimmissa lamellihirsissä nurkkiin toimitetaan valmiiksi muotoon leikatut nurkkatiivisteet, jotka on helppo asentaa ja jotka varmistavat hirsinurkan tiiviyden. Tiiviys todennetaan aina mittaamalla, jonka tuloksesta laaditaan kattava kirjallinen raportti. Tutustu Kimara-hirsiin.

5. Rakennat perheesi näköisen talon

Jos et löydä valmiista pohjaratkaisuista suoraan omiin toiveisiisi sopivaa taloa, niin ei hätää! Kimaran koko mallisto on piharakennuksia lukuun ottamatta muunneltavissa toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Sisätiloissa on helppo tehdä muutoksia. Esimerkiksi pohjamalli voidaan kääntää kokonaan tai osittain peilikuvaksi, huoneiden määrää ja sijoittelua voidaan muuttaa ja sisäkattoa korottaa. Myös talon ulkonäkö on muokattavissa. Lue lisää Kimara-hirsirakennusten muuntelumahdollisuuksista.