Parasta mahdollista vapaa-aikaa – hirsihuvila kutsuu viihtymään

Rentouduitpa mieluiten veden äärellä, metsän siimeksessä tai niityn laidalla, Kimaran hirsihuvilassa se onnistuu. Hirsimökkimme mukautuvat monenlaisille tonteille ja eri vaatimuksiin. Tasokkaat materiaalit, viimeistellyt yksityiskohdat ja juuri tarpeitasi vastaava huvilamallisto varmistaa, että Kimaran hirsihuvilassa vapaa-aika maistuu erityisen hyvältä.

Monta tarvetta, yksi ratkaisu: Kimaran huvilamallisto

Yksi etsii pientä hirsimökkiä, toinen monta sukupolvea kerralla majoittavaa hirsihuvilaa. Kimaran kesämökkimallisto kattaa ne molemmat! Koska valinnanvaraa on runsaasti, K-Raudan ammattitaitoiset talomyyjät ovat apunasi koko rakennusprojektin ajan – ota yhteyttä!

Kesämökkimallistosta unelmien hirsimökki itse rakentaen tai ammattilaisen avulla

Voit valita hirsihuvilasi pakettina ja määritellä, miten valmiina se tontillesi saapuu. Jos haluat kääriä hihat, hirsimökki on helppo rakentaa itse. Saat toimituksen mukana selkeät, kuvitetut ohjeet, joiden avulla mittatarkkojen hirsien asennus sujuu hyvässä hengessä talkoovoimin. Voit huoletta jättää myös osan tai kaikki rakentamisen vaiheet ammattilaisille: löydät kaikki rakentamisen osaajat K-Raudan yhteistyökumppaneiden kautta.

Laadukkaista materiaaleista kestävimmät hirsimökit

Kaikki huvilamallistomme hirsimökit on rakennettu korkeatasoisista materiaaleista, yksityiskohtiin panostaen. Siksi hirsihuvilamme kestävätkin sukupolvelta toiselle. Valitsethan hirsimökkiin, saunaan tai piharakennukseen paksuimman hirsityypin, mikäli haluat käyttää sitä ympärivuotisesti.

Kimara-hirret ovat peräisin tehtaan lähialueelta vastuullisesti kaadetusta arktisesta männystä. Hirsillemme on myönnetty PEFC-sertifikaatti, joka kertoo vastuullisesta metsänhoidosta ja puuraaka-aineen alkuperästä.

  • Makuuhuoneiden määrä

  • Kerrosmäärä

  • Järjestys