Yksilöllisesti muunneltava, helppo rakentaa

Hirsitalon rakentaminen on ympäristöystävällinen valinta. Se turvallinen ja terveellinen vaihtoehto, joka sopii myös allergikoille. Kimara-rakennuksia voidaan muunnella yksilöllisesti sinun ja perheesi tarpeiden mukaan. Tutustu mallistoomme tai lue lisää Kimara-hirsistä, Kimara-tyyleistä sekä asennusvaihtoehdoistamme.

hirsitalon rakentaminen

Yksilöllisesti sinun tarpeisiisi

Kimaran hirsitalot ja -huvilat voidaan muunnella vastaamaan sinun ja perheesi yksilöllisiä toiveita ja tarpeita. Halutessasi saat hirsitalosi toteutettuna vaikkapa itse piirtämäsi pohjan mukaan toteutettuna. Voit myös valita, miltä haluat hirsitalosi näyttävän: Kimaran perinteisen Classic-tyylin lisäksi voit nyt valita talollesi modernimman Future-tyylin. Lue lisää Kimara-hirsirakennusten muuntelumahdollisuuksista sekä Kimara-tyyleistä.

hirsitalon rakentaminen
hirsitalon rakentaminen

Täydellinen hirsivalikoima

Kimaran kattavasta hirsivalikoimasta löydät varmasti rakennuksesi käyttötarkoitusta vastaavan hirsikoon, olipa kyseessä hirsitalo, hirsihuvila, hirsisauna tai saunamökki tai vaikkapa piharakennus. Valikoimamme sisältää 14 erilaista energiataloudellisesti erinomaista hirttä, joilla luot hirsirakennuksellesi helposti joko modernin tai perinteikkäämmän ilmeen. Lue lisää Kimara-hirsistä.

Hirsitalon rakentaminen on helppoa

Kimaralta saat täydellisen rakentajakansion, joka sisältää lupakuvien lisäksi erittäin tarkan ja täydellisen kuvallisen ohjeistuksen aina rakennuksesi pintakäsittelyyn ja huoltoon asti. Lisäksi toimitukseen kuuluu käyttötarkoitusluettelo, jossa jokaiselle työmaallesi tuodulle nimikkeelle on määritelty käyttötarkoitus. Ohjeet sopivat erinomaisesti myös omatoimirakentajalle. Voit myös valita jonkin lukuisista eri asennuspaketeistamme, jolloin saat Kimara-hirsitalosi myös puuosien osalta miltei valmiiksi asennettuna.

KIMARA-HIRSITALO ON JYKEVÄ MUTTA MODERNI

UUSI HIRSITALO- ESITE ON ILMESTYNYT