Kimara pihakeittiö on kaunis ja sopii kesämökille tai pihapiiriin.

Varastointitarpeita? Kimaran piharakennus ratkaisee ne kaikki

Moderni piharakennus on korvaamaton arjen apuri. Se kätkee tarvittaessa sisäänsä kaiken aina polttopuista polkupyöriin ja ruohonleikkureihin. Muista myös ratkaisumme vapaa-aikaan: valikoimassa on useampi grillikatos ja piharakennus saunalla, kesäkeittiöitä unohtamatta

Hirsiset piharakennukset Kimaralta

Hirsi on erinomainen rakennusmateriaali myös varastolle, sillä hirsiseinä hengittää luonnollisesti. Täten se vähentää piharakennuksen lämmitys- ja viilennystarvetta. Hirsiseinän lämmönvarauskyky on hyvä, eli seinän pinta henkii aina sopivaa lämpötilaa. Seinä varaa keväällä ja kesällä lämpöä auringon säteilystä, kesäisin siihen varastoituu puolestaan yön viileyttä. Näin säästyy paljon energiaa.

Varasto, grillikatos tai jotain aivan muuta?

Kimaran moderni piharakennusmallisto kattaa vaihtoehtoja hyvin erilaisiin tarpeisiin, niin kotipihalle kuin vapaa-ajan asunnon yhteyteen. Varastoon saat järjestettyä kaiken tarvitsemasi fiksusti – grillikatos, kesäkeittiö tai piharakennus saunalla on puolestaan oivallinen paikka viettää vapaa-aikaa.

Koulutetut Kimara-talomyyjät sekä K-Raudan muu henkilökunta ovat tukenasi koko rakennusprojektin ajan sekä eri vaihtoehtoja puntaroidessa. Tutustu myös K-Raudan rakentajan etuihin.

Tiesitkö? Kaikille Kimara-hirsille on myönnetty vastuullisesta metsänhoidosta ja puuraaka-aineen alkuperästä viestivä PEFC-sertifikaatti. Lue, miksi Kimara on erinomainen valinta.

  • Makuuhuoneiden määrä

  • Kerrosmäärä

  • Järjestys