Unelmiesi hirsitalo – koti, jossa koko perheen on hyvä olla

Kimara-hirsitalossa on verratonta asua ja hengittää. Se on ekologinen ja tyylikäs valinta jokaiselle omasta hirsitalosta haaveilevalle. Modernit asumisen ratkaisut ja huolellisesti mietityt yksityiskohdat varmistavat, että tunnet aina saapuneesi kotiin kynnyksen yli astuttuasi.

Hirsitalopaketti makusi mukaan

Sinulla on unelma, meillä ratkaisu. Monipuolinen Kimara-hirsitalomallisto kattaa vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin: se sisältää hirsitalojen ja hirsihuviloiden ohella myös hirsiset saunamökit sekä monikäyttöiset piharakennukset aina vierasmajoista etätyöskentelyyn sopiviin pieniin tiloihin ja kesäkeittiöihin. Valintasi voi olla muuttovalmis hirsitalo tai voit itse kääriä hihat. Autamme mielellämme päättämään, mikä olisi juuri sinulle parhaiten sopiva hirsitalopaketti – ota yhteyttä!

Kolme syytä valita Kimara-hirsitalo

1. Luotettavuus

Kimara on kahden suuren ja vakavaraisen toimijan – K-Raudan ja Kontiotuote Oy:n – pitkäaikaisen yhteistyön tulos. Me teemme, mitä lupaamme ja ansiostamme tontillesi rakentuu täysin unelmiasi ja toiveitasi vastaava koti: olipa se pieni hirsitalo tai suuri rakennus koko suvulle. Laaja hirsitalomallistomme sisältää vaihtoehtoja jokaiselle.

2. Itse tehden tai ammattilaiseen nojaten

Kimaran hirsitalot sopivat hyvin erilaisille rakentajille: voit rakentaa talon itse alusta loppuun tai jättää työn ammattilaisten käsiin. Yksi erinomainen vaihtoehto on valita talotehtaan kattava asennus ja viimeistellä työt itse tai ammattilaisen avulla. Tukenasi koko rakennusprojektin ajan ovat koulutetut Kimara-talomyyjät sekä K-Raudan muu henkilökunta. Katso K-Raudan rakentajan edut.

3. Laadukkuus

Pohjoisen metsistä rakentuu kestäviä ja ekologisia Kimara-hirsitaloja. Kotimainen mänty on kovaa ja kestävää – se ei väänny, painu tai halkeile. Kaikille Kimara-hirsille on myönnetty vastuullisesta metsänhoidosta ja puuraaka-aineen alkuperästä viestivä PEFC-sertifikaatti. Lisää syitä valita Kimara-hirsitalo näet täältä.

  • Makuuhuoneiden määrä

  • Kerrosmäärä

  • Järjestys