Toiveidesi mukainen saunamökki

Saunominen on iso osa laadukasta vapaa-aikaa: pihasauna mahdollistaa hengähdyshetket itselle sekä rentoutumisen esimerkiksi perheen tai ystävien kesken. Saat laadukkaat saunamökit Kimaralta – laadukkaasta hirrestä valmistettuna, tottahan toki.

Missä saunamökki, siellä rauha

Hirsirakenteiset saunamökit istuvat kauniisti suomalaiseen maisemaan. Ajattoman muotoilun sekä laadukkaiden rakennusmateriaalien ansiosta Kimara-saunamökki tarjoaa lempeät löylyt sukupolvelta toiselle, vuosikymmenestä seuraavaan. Lauteilla rentoutuessa syke tasaantuu ja arjen kiireet unohtuvat koko porukalta.

Koska rakennusmateriaalina on hirsi, saunamökki on myös terveellinen valinta. Hirsi tasaa lämpöä ja kosteutta, lisäksi se pystyy vastaanottamaan ja luovuttamaan niitä. Näin sisäilma pysyy erinomaisena vuodenajasta riippumatta. Sisäilman kosteudella ja kuivuudella on suora vaikutus muun muassa ilmassa olevien epäpuhtauksien määrään ja tiloissa oleskelemisen mukavuuteen.

Saunamökit kotimaisesta männystä

Kimara-saunamökit valmistetaan maamme metsistä vastuullisesti kaadetuista puista, pääosin perinteisestä männystä. Puu on tiukkasyistä arktista mäntyä, jolla on suuri sydänpuuosuus. Kimara-hirsille on myönnetty kestävästä metsätaloudesta ja puuraaka-aineen alkuperästä viestivä PEFC-sertifikaatti.

Maisemaa ihailevan valinta on pulpettikattoinen saunamökki

Harja- vai pulpettikatto? Kerro sinä! Kimaran ilahduttavan monipuolisessa saunamökkimallistossa on useita vaihtoehtoja – täten pystyt valitsemaan juuri oman makusi mukaisen, tontille parhaiten sopivan pihasaunan.

Pulpettikattoinen saunamökki on erinomainen vaihtoehto esimerkiksi silloin, kun tontilta avautuvalle upealle maisemalle halutaan antaa esteetön näkymä ilman räystäskouruja ja kattolautoja. Pihasauna pulpettikatolla onkin monen esteetikon valinta, sillä se mahdollistaa muun muassa huomattavan suuret ikkunapinnat. Harjakattoinen saunamökki istuu puolestaan erityisen luontevasti perinteiseen pihapiiriin. K-Raudan asiantuntevat talomyyjät auttavat mielellään eri vaihtoehtoja pohtivaa rakentajaa.

  • Makuuhuoneiden määrä

  • Kerrosmäärä

  • Järjestys