Omannäköinen Kimara – näin voit muunnella talomallejamme

Montako makuuhuonetta perheesi tarvitsee? Entä haluaisitko korkean sisäkaton? Tai toisenlaisen julkisivun? Jos suosikkimallisi ei suoraan täytä kaikkia toiveitasi, sitä voidaan muokata toiveidesi mukaan – kuten kaikkia muitakin Kimara-malleja piharakennuksia lukuun ottamatta.

Voit valita omalle Kimarallesi myös tyyliisi sopivan, ulkoasun, perinteisen tai modernin. Selaa Kimara-mallistoa, kirjoita ylös toiveitasi ja tarpeitasi ja ota yhteyttä omaan Kimara-myyjääsi – hän auttaa sinua turvallisen ja terveellisen hirsitalounelmasi toteuttamisessa.

Muuntelutoiveet voivat lähteä paitsi omista mieltymyksistäsi myös esimerkiksi rakennuspaikan aiheuttamista muutostarpeista.

Muuntele pohjaratkaisua

Jos täydellisesti toiveitasi ja tarpeitasi vastaavaa hirsitaloa tai hirsihuvilaa ei löydy, pohjaratkaisua voidaan muokata esimerkiksi näin:

Pohjamalli: voidaan kääntää kokonaan tai osittain peilikuvaksi

Huoneet: koko, sijoittelu ja lukumäärä

Sisäovet ja ikkunat: koko, muoto ja lukumäärä

Keittiö: koko ja malli

WC-, kylpyhuone- ja saunatilat: koko ja muoto

Moduulit, erkkerit ja parvekkeet: lukumäärä

Sisäkatto: voidaan korottaa

Tulisija: sijaintia voidaan muuttaa

Muuntele hirsitalon julkisivua

Sinulla on ehkä tiettyä ulkonäkövaatimuksia unelmiesi talolle. Hirsitalon julkisivu voi olla moderni ja citynurkkainen, tai ehkä pidät perinteisemmästä hirsitalotyylistä? Näillä valinnoilla voit vaikuttaa hirsitalosi tai -huvilasi ulkonäköön:

Hirret: paksuusvaihtoehtoja 95×170–275×275

Nurkkaratkaisu: citynurkka, ristinurkka, jiirinurkka vai lohenpyrstönurkka

Katon malli: harja, murrettu harja tai pulpetti

Katon materiaali: pelti, tiili tai huopa

Terassit ja kuistit: koko, muoto ja lukumäärä

Sisäänkäynnit: lukumäärä ja ovien mallit: valitse mieleisesi Kimaran Tuotekuvastosta

Autotallit ja -katokset sekä varastot ovat myös muunneltavissa

Muuntele hirsitalon sisustusta

Kimara-hirsitalot ja Kimara-hirsihuvilat muuntuvat makusi mukaan myös sisältä. Voit valita sisustuksesi tyyliksi joko selkeän ja modernin, klassisen tai maalaisromanttisen ja ilmentää suosikkityyliäsi esimerkiksi kiintokalustevalinnoilla.

Keittiö, WC, kylpyhuone: kiintokalusteet ja varustus vapaasti valittavissa

Lattiat ja seinät: pintamateriaalit sekä maalien sävyt ovat sinun päätettävissäsi. Voit jättää hirsipinnan näkyviin tai viimeistellä kuten missä tahansa talossa.

Toimitussisältöjen suhteen Kimara pystyy tarjoamaan markkinoiden laajimmat muutosmahdollisuudet. Kun ostat Kimarasi K-Raudasta, vakitoimitussisältöihin on helppo tehdä muutoksia maan laajinta rakennustarvikkeiden valikoimaa hyväksi käyttäen. Mikäli et siis löydä mieleistäsi mallia, ota yhteyttä Kimara-myyjääsi – hän auttaa unelmiesi hirsitalon suunnittelussa.