Inspiroidu!

Tutustu uusiin, upeisiin Kimara-taloihin ja -huviloihin sekä ihmisiin ja projekteihin niiden takana. Selaa kuvagallerioita, lue rakentajatarinoita ja tutustu menestyksekkäisiin Kimara-messukohteisiin. Poimi myös parhaat sisustusideat uuden hirsikotisi viimeistelyyn.

Ylistys puulle

Kimara-hirsitalo raätälöitiin perheen toiveiden mukaan yksilölliseksi, talviasuttavaksi vapaa-ajanasunnoksi. Suunnittelun punaisena lankana oli ikkunoista näkyvä luonto ja siihen sulautuminen.

Toteuta sisustushaaveesi!

K-Rauta on apunasi myös uuden talon sisustamisessa. Olipa tyylisi moderni, klassinen tai maalaisromanttinen, löydät meiltä sisustuksen punaisen langan. K-Raudasta saat kaiken: tapetit, sisämaalit, lattiat, listat, laatat, keittiöt, kiintokalusteet sekä kauneimmat piensisustustavarat. Kokonaisuudet ovat sisustussuunnittelija Erika Tarko-Viljasen suunnittelemia.

Nuoren poikamiehen kauaskantoinen kotiprojekti

Lex Lappalaisella on ollut vuosia nuoreksi mieheksi poikkeuksellisen päämäärä: hän on halunnut kodikseen omakotitalon. Komea hirsitalo valmistui jouluksi isolle tontille Tuusulaan.

Vuokrahuvilan ikuinen juhannus

Tampereelle kohonnut pulpettikattoinen 72-neliöinen Kimara-huvila hurmaa erityisesti valtavilla ikkunoillaan. Koska naapureita ei ole mailla halmeilla, voi luontoa ihailla niin saunan lauteilta kuin vaikkapa olohuoneen keinutuolista käsin. Rennosti ja kodikkaasti sisustetussa huvilassa on käytetty rohkeasti sävyjä ja mielikuvitusta. Värimaailman teemaksi valikoitui juhannuskokko, josta sisustuksen sävyt poimittiin. Kokonaisuus esiteltiin Uusi Koti -lehdessä joulukuussa 2022.

Sisustus- ja tunnelmakuvat

Kimara Hirsitalon tai -huvilan viimeistelet sisältä juuri sellaiseksi kuin haluat. Voit jättää jykevän hirsiseinän näkyviin, jolloin tunnelma sisällä on kodikas ja perinteisempi, tai voit esimerkiksi…