Uuden talon sisustaminen – parhaat ideat
K-Raudasta

Sisustusfiilistely on uuden kodin rakentamisen parhaita asioita, ja sen voi aloittaa jo heti projektin alussa. Mikä sävy seiniin? Millainen tehostetapetti korostaa hirren lämpöä? Minkä tyylisen keittiön valitsen?

Kerää inspiraatiota eri lähteistä: tee moodboard tai leikekirja joko sähköisesti tai perinteisesti leikkaa ja liimaa -menetelmällä. Näin luot sisustuksellesi punaisen langan, jonka on hyvä kulkea läpi talon huoneesta toiseen. Apua saat K-Raudan sisustusmyyjiltä.

”Keittiö on kodin sydän. Monesti kannattaa lähteä liikkeelle sen tyylistä ja laajentaa samaa muotokieltä ja sävyjä muualle kotiin. Näin syntyy yhtenäinen kokonaisuus”, K-Raudan sisustussuunnittelija Erika Tarko-Viljanen neuvoo.

Olipa tyylisi moderni, klassinen tai maalaisromanttinen, saat sisustukseesi kaiken K-Raudasta: tapetit, sisämaalit, lattiat, listat, laatat, keittiöt, kiintokalusteet sekä kauneimmat piensisustustavarat.

”Sisusta oma koti itsellesi ja perheellesi. Tee siitä koti isolla K:lla! Olivatpa trendit mitä tahansa, lähde sisustuksessa aina liikkeelle omista lempiväreistäsi.”

Valmiita sisustusideoita K-Raudasta

Sisustussuunnittelija Erika Tarko-Viljanen loi avuksesi ja inspiraatioksesi valmiita eri tyylisiä sisustuskokonaisuuksia. Löydät ne täältä.

Kaikkien ideakollaasien materiaalit ja sisustustarvikkeet ovat K-Raudan laajasta valikoimista. Ideoita on tarjolla niin modernin kuin romanttisemmankin sisustustyylin ystäville.

Muuntele toiveidesi mukaan

Kimara-hirsitaloissa ja Kimara-hirsihuviloissa on paljon muuntelumahdollisuuksia myös sisätiloissa.

Keittiö, WC, kylpyhuone: Kiintokalusteet ja varustus ovat vapaasti valittavissa.

Lattiat ja seinät: Pintamateriaalit sekä maalien sävyt ovat sinun päätettävissäsi. Voit jättää hirsipinnan näkyviin tai viimeistellä kuten missä tahansa talossa.

Tutustu muihin muuntelumahdollisuuksiin täällä.