Autotalli tuo suojaa vaihtelevilta sääolosuhteilta

Olemme tehneet autotallin rakentamisesta mahdollisimman helppoa ja huoletonta. Kun olet valinnut suosikkisi monipuolisesta autotallivalikoimastamme, ota yhteyttä osaaviin talomyyjiimme. He ovat tukenasi koko rakennusprojektin ajan. Ja ennen kuin huomaatkaan, menopelisi on turvassa tuiskulta, sateelta ja auringon paahteelta.

Kimaralta autotallit yhdelle tai useammalle autolle

Kattava autotallivalikoimamme sisältää vaihtoehtoja niin pienille kuin suurille pihoille. Jos unelmissa siintää autokatos kahdelle autolle ja tontilla on tilaa ruhtinaallisesti, Pontti Autotalli 57 on etsimäsi iso autotalli. Pienemmille pihoille suosittelemme esimerkiksi 8-neliöistä Kimara Autokatosta, jossa on kompaktista koostaan huolimatta myös mukavasti säilytystilaa.

Autotallit kodin tyylin ja budjetin mukaan

Toinen pitää modernista, osa perinteisestä. Kimara-mallisto kattaa ne molemmat! Pulpettikattoinen autokatos on nykypäivän rakennustyyliin luontevasti istuva ratkaisu, joka on yleistynyt harjakattoisten autotallien rinnalla. Suosittelemme ottamaan yhteyttä koulutettuihin Kimara-talomyyjiin sopivaa vaihtoehtoa puntaroidessa. Pystytte yhdessä katsomaan, millaisia vaihtoehtoja omaan budjettiisi ja tyyliisi sopii.

Hirsi autotallin rakennusmateriaalina

Kuten Kimara-hirsitalot, myös osa autotalleistamme ja autokatoksistamme rakennetaan kotimaisesta hirrestä. Pohjoisen metsistä vastuullisesti kaadetuista puista saadaan kestäviä ja ekologisia Kimara-rakennuksia. Kotimainen mänty on kovaa ja pitkäikäistä – se ei väänny, painu tai halkeile. Kaikille Kimara-hirsille on myönnetty vastuullisesta metsänhoidosta ja puuraaka-aineen alkuperästä viestivä PEFC-sertifikaatti.

Autamme mielellämme päättämään, mikä autotalli sopisi sinulle parhaiten – ota yhteyttä!

 

  • Makuuhuoneiden määrä

  • Kerrosmäärä

  • Järjestys