Muutto- ja sisustusvalmis Kimara Hirsitalo – Helposti uuteen kotiin

Uuden terveellisen ja turvallisen hirsikotisi rakentaminen ei voisi olla helpompaa: Kimara Hirsitalo on nyt saatavana myös muutto- ja sisustusvalmiina! Jätä rakentaminen kokonaan ammattilaisille – tai viimeistele itse pinnat ja sisustus omaan tahtiisi. Lopputuloksena on toiveidesi mukainen hirsikoti. Kysy lisää omalta Kimara-myyjältäsi.

Muuttovalmis hirsitalo on helppo valinta

Ostaessasi Muuttovalmiin Kimara Hirsitalon me huolehdimme kotisi valmiiksi asti, lattiasta kattoon, aina siihen asti kunnes viimeisetkin listat on kiinnitetty. Sinä pääset uuteen kotisi vähemmällä vaivalla ja voit keskittyä paremmin vaikkapa sisustusmateriaalien valintaan. Kimaran asiantuntijat huolehtivat projektin sujumisesta alusta loppuun. Projektinhallinta ja aikataulutus pysyvät yhden toimijan käsissä, mikä tekee rakentamisesta sujuvampaa. Rakennusprojektisi etenemistä voit seurata OmaKimara-extranetissä. Matkasi turvallisen ja ekologisen Kimara-kodin omistajaksi ei voisi olla helpompi.

Muuttovalmis hirsitalo on vaivaton valinta uudeksi kodiksi.
Muuttovalmis hirsitalo on vaivaton valinta uudeksi kodiksi.

Laaja sisustusvalikoima käytössäsi

Muuttovalmiin Kimara Hirsitalosi sisustus ja kalustus valitaan K-Raudan laajasta valikoimasta yhdessä sisustus- ja kalustesuunnittelijan kanssa. K-Raudasta löydät juuri sopivat laminaatit, tapetit, sisämaalit ja laatat, ja samasta paikasta saat laadukkaat Cello-kalusteet keittiöön, kylpyhuoneeseen ja muualle kotiisi. Tiesithän, että K-Raudan rakentaja-asiakkaana saat kattavia etuja K-Raudan valikoimista, kuten aina edulliset hintatakuutuotteet. Lisäksi käytössäsi on lukuisia rakentajan arkea helpottavia palveluita. Yhdellä reissulla saat samasta paikasta myös esimerkiksi tarvikkeet pihaan ja puutarhaan sekä kodin piensisustustuotteet. Tutustu Muuttovalmiin Kimara Hirsitalon toimitussisältöön.

Sisustusvalmis hirsitalo viimeistellään kuten haluat

Valitessasi Sisustusvalmiin Kimara Hirsitalon pääset viimeistelemään itse kotisi pinnat ja sisustuksen. Ammattilaiset huolehtivat rakentamisen raskaat vaiheet aina levypintoihin asti, ja sinulle jää projektin mukavin vaihe. Itse viimeistellen säästät rahaa ja voit keskittyä budjetissasi sinulle tärkeisiin sisustusratkaisuihin. Apunasi rakentamisessa voit käyttää luottotimpuria tai kääntyä paikallisen K-Raudan laajan ammattilaisverkoston puoleen. Kotisi sisustusvalinnat teet helposti K-Raudan laajasta valikoimasta. Saman katon alta löydät kaiken rakentamiseen ja asumiseen, kotisi sisälle ja ulos. Tutustu Sisustusvalmiin Kimara Hirsitalon toimitussisältöön.

Kaksi mallia, monta unelmien kotia

Kimaran mallistosta Muutto- ja sisustusvalmiina ovat saatavilla mallit K100 ja K139. Kumpiakin malleja voidaan muokata asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaan mm. mittojen, pohjaratkaisun, terassien, katon muodon sekä toki myös ulkonäön osalta. Lue lisää Kimara-mallien muokattavuudesta. Muistathan, että mallistomme uudistuu ja kasvaa koko ajan. Jos näistä malleista kumpikaan ei täysin vastaa toiveitasi, kysy lisää uusista malleista omalta Kimara-myyjältäsi.

Muuttovalmis hirsitalo on vaivaton valinta uudeksi kodiksi.

TUTUSTU UUTEEN HIRSITALOMALLISTOON