Muuttovalmis Kimara Hirsitalo – Helposti uuteen kotiin

Uuden terveellisen ja turvallisen hirsikotisi rakentaminen ei voisi olla helpompaa: Kimara Hirsitalo on nyt saatavana pääkaupunkiseudulla myös muuttovalmiina! Ammattitaitoiset rakentajamme huolehtivat talon rakentamisen valmiiksi asti – sinä saat unelmiesi hirsikodin avaimet käteen -toimituksena. Kysy lisää omalta Kimara-myyjältäsi.

Muuttovalmis hirsitalo on helppo valinta

Ostaessasi Muuttovalmiin Kimara Hirsitalon me huolehdimme kotisi valmiiksi asti, lattiasta kattoon, aina siihen asti kunnes viimeisetkin listat on kiinnitetty. Sinä pääset uuteen kotisi vähemmällä vaivalla ja voit keskittyä paremmin vaikkapa sisustusmateriaalien valintaan. Kimaran asiantuntijat huolehtivat projektin sujumisesta alusta loppuun. Projektinhallinta ja aikataulutus pysyvät yhden toimijan käsissä, mikä tekee rakentamisesta sujuvampaa. Rakennusprojektisi etenemistä voit seurata OmaKimara-extranetissä. Matkasi turvallisen ja ekologisen Kimara-kodin omistajaksi ei voisi olla helpompi. Kysy tarkempi toimitussisältö omalta Kimara-myyjältäsi.

Muuttovalmis hirsitalo on vaivaton valinta uudeksi kodiksi.
Muuttovalmis hirsitalo on vaivaton valinta uudeksi kodiksi.

Laaja sisustusvalikoima käytössäsi

Muuttovalmiin Kimara Hirsitalosi sisustusratkaisuissa hyödynnetään K-Raudan ammattitaitoisia suunnittelijoita. Lisäksi käytössäsi on markkinoiden laajin sisustustarvikevalikoima: K-Raudasta löydät juuri sopivat laminaatit, tapetit, sisämaalit ja laatat. Samasta paikasta saat laadukkaat Cello-kalusteet keittiöön, kylpyhuoneeseen ja muualle kotiisi. Tutustu Cellon valikoimiin. Tiesithän, että K-Raudan rakentaja-asiakkaana saat kattavia etuja K-Raudan valikoimista, kuten aina edulliset hintatakuutuotteet. Lisäksi käytössäsi on lukuisia rakentajan arkea helpottavia palveluita. Yhdellä reissulla saat samasta paikasta myös esimerkiksi tarvikkeet pihaan ja puutarhaan sekä kodin piensisustustuotteet. Lue lisää K-Raudan kumppanuudesta.

Tutustu muuttovalmiisiin malleihin

Valittavanasi on toistaiseksi kaksi uutta yksikerroksista Kimara Hirsitaloa: Kimara K 70 ja Kimara K 100. Näissä moderneissa hirsitalomalleissa on trendikäs jiirinurkka, joka mahdollistaa hirsien asentamisen samaan tasoon. Pohjaratkaisuissa on sopivasti avaruutta sekä käytännöllistä kodinhoitotilaa, mikä tekee arjesta sujuvampaa. Muistathan, että mallistomme uudistuu ja kasvaa koko ajan. Jos näistä malleista kumpikaan ei täysin vastaa toiveitasi, kysy lisää uusista malleista omalta Kimara-myyjältäsi. Muuttovalmis Kimara on saatavissa yhdellä sopimuksella ja rajatulla mallistolla pääkaupunkiseudulla. K-Raudan laajan kumppaniverkoston ansiosta muuttovalmiiden Kimara-talojen rakentaminen onnistuu kuitenkin lähes joka puolella Suomea. Kysy lisää omalta Kimara-myyjältäsi.

Muuttovalmis hirsitalo on vaivaton valinta uudeksi kodiksi.

TUTUSTU UUTEEN HIRSITALOMALLISTOON

 

OTA YHTEYTTÄ LÄHIMPÄÄN KIMARA-MYYJÄÄSI