Toteuta sisustushaaveesi!

K-Rauta on apunasi myös uuden talon sisustamisessa. Olipa tyylisi moderni, klassinen tai maalaisromanttinen, löydät meiltä sisustuksen punaisen langan. K-Raudasta saat kaiken: tapetit, sisämaalit, lattiat, listat, laatat, keittiöt, kiintokalusteet sekä kauneimmat piensisustustavarat. Kokonaisuudet ovat sisustussuunnittelija Erika Tarko-Viljasen suunnittelemia.

”Kannustan jokaista toteuttamaan haaveensa ja sisustamaan kotinsa itselleen ja perheelleen. Olen luonut eri tyylisiä kokonaisuuksia avuksi sisustuksen suunnittelussa. Tyytyväisenä olen pannut merkille, että suomalaisista onkin tullut yhä rohkeampia ja laatutietoisempia sisustajia. Rohkeus näkyy esimerkiksi värienkäytössä”, K-Raudan myyntineuvoja, sisustussuunnittelija Erika Tarko-Viljanen sanoo.

Tässä kolme esimerkkiä Erikan luomista sisustustyyleistä. Kaikki tuotteet saat K-Raudasta.

1. Tummaa tunnelmaa

”Tämän modernin tyylin kulmakivinä ovat tummat värisävyt ja kovat materiaalit, kuten isot lattialaatat. Ne sopivat hyvin yhteen lämpimän hirren kanssa. Seinien ja lattian harmonisten sävyjen ympärille on helppo esimerkiksi tekstiilien avulla tuoda jokin tehosteväri, jonka voi aika ajoin vaihtaa.”

2. Inspiraatiota luonnosta

”Tässä tyylissä on herkkä, suomalaisesta luonnosta lainattu värimaailma. Luonnonsävyt ovat upeita kotimaisen hirren rinnalla. Tapetin taustaväriksi valittu tumma vihreä on utuinen ja lämmin, ja sillä on rauhoittava vaikutus. Korkeat jalkalistat tuovat arvokkuutta ja romanttisuutta sisustukseen. ”

3. Ajatonta Aallon tyyliin

”Tässä tyylissä on selkeät linjat ja ajattomia kaikuja menneiltä vuosikymmeniltä. Tapetin kuvio on Alvar Aallon käsialaa 1940-luvulta. Upeasta kuosista on saatavilla useita eri sävyvaihtoehtoja. Tähän moderniin kokonaisuuteen on tuotu mukaan suomalaisten rakastamaa tyylikästä sinistä.

”Hirsitalon sisustuksessa suomalaisesta luonnosta lainattu värimaailma sopii upeasti kotimaisen puun rinnalle.”

Erikan teesit:

  1. Sisusta oma koti itsellesi ja perheellesi. Tee siitä koti isolla K:lla!
  2. Olivatpa trendit mitä tahansa, lähde sisustuksessa aina liikkeelle omista lempiväreistäsi.
  3. Keittiö on kodin sydän. Laajenna sen tyyliä ja sävyjä muualle kotiin, niin saat yhtenäisen kokonaisuuden.