Artikkelityyppi: Uutiset

Tule talomyyjäksi Vantaalle tai Järvenpäähän

Haluatko ottaa myyntiurallasi seuraavan askeleen ja siirtyä myynnin kuninkuuslajiin – ja alan parhaiden brändien palvelukseen? Oletko jo kunnianhimoinen ja innokas myynnin taitaja tai matkalla sellaiseksi? Haluatko olla mukana toteuttamassa asiakkaidemme suurimpia unelmia omasta kodista tai mökistä?

Haemme TALOMYYJÄÄ Vantaalle ja Järvenpäähän.

Talomyyjänä vastaat Muuttovalmiiden Ainoakotien sekä Kimara-hirsitalojen ja -mökkien myynnistä omalla alueellasi. Toimenkuvaasi kuuluvat myyntityö sekä asiakkaiden toiveiden kartoittaminen. Lisäksi huolehdit asiakashankinnasta, asiakassuhteen hoidosta sekä kaupanjälkeisistä toimenpiteistä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista asiakaspalveluasennetta, terävää otetta myyntityöhön, kykyä kuunnella asiakasta ja halua löytää sopiva ratkaisu asiakkaan tarpeisiin. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja verkostoidut sosiaalisissa tilanteissa luontevasti. Aikaisempi kokemus asiakassuhteen hoidosta ja myynnistä katsotaan eduksi, mutta rohkea asenne ratkaisee. Tarjoamme tehtävään valitulle kattavan tuote- ja myyntikoulutuksen.

Tarvitset käyttöösi oman auton, muut työkalut menestymisesi tueksi saat meiltä.

Jätä hakemuksesi viimeistään 8.1.2021 sähköpostilla osoitteeseen ari.koski@kesko.fi

Mökkibuumi ruuhkauttaa rakentamisen – sovi toimitusaika nyt

Mökkibuumin myötä rakennusvirastoissa ja -yhtiöissä voi olla keväällä ruuhkaa. Toimitusajan sopimisessa ei siis kannata aikailla enää enempää! Kun sovit uuden mökkisi toimituksesta hyvissä ajoin, sinulle jää aikaa tarvittavien lupien hoitoon – ja pääset valitsemaan projektiisi parhaat rakentajat ja muut ammattilaiset. Lisäksi teet valmistavat suunnittelu- ja työvaiheet kaikessa rauhassa ja vältät hätäiset ja mahdollisesti kalliit virhevalinnat.

Sovi toimituksesta nopeasti – ota yhteyttä omaan Kimara-myyjääsi.

Rekry: Haemme talomyyjää Rovaniemelle

Tule myymään K-Raudan talomerkkejä: Kimara Hirsitaloja ja -huviloita sekä muuttovalmiita Ainoakoteja ja talopaketteja. Toimit tehtävässä yrittäjänä. Vastaat niin asiakashankinnasta, tarjouksen tekemisestä, asiakassuhteen hoidosta kuin kaupan jälkeisistä toimenpiteistä. Toimipisteesi sijaitsee K-Rauta Rovaniemellä ja toimialueesi kattaa Rovaniemen alueen. Tehtävässä tarvitset käyttöösi oman auton ja puhelimen. Saat käyttöösi voimakkaan valtakunnallisen markkinointituen sekä uudistuneen K-Raudan asiakasvirrat, laadukkaan tuotevalikoiman ja erinomaiset järjestelmät sekä kilpailukykyiset ansaintamahdollisuudet. Saat tehtävään perehdytyksen, joten aikaisempi kokemus talomyynnistä ei ole välttämätöntä. 

Jätäthän hakemuksesi 12.6.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: juho.eronen@den.fi.

Toimi pian, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.