Alue: Kainuu

Mauno Heikkinen

Terve, olen Mauno Heikkinen. Olen tullut K-Rautaan töihin jo 80-luvulla – heti kouluvuosien jälkeen. Minulla on pitkä kokemus talomyynnistä ja rakennustarvikemyynnistä: olen urani aikana myynyt lähemmäs 200 omakotitaloa ja tietenkin hurjan määrän mökkejä ja huviloita.

Asun omakotitalossa yhdessä avovaimon kanssa. Perheeseemme kuuluu lisäksi kaksi aikuista poikaa, jotka ovat jo muuttaneet omilleen. Harrastan monipuolisesti kuntoliikuntaa, kuten lenkkeilyä, hiihtoa ja veteraanijääkiekkoa.

Antti-Pekka Halonen

Terve, olen Halosen Antti-Pekka. Rakentamisen ja remontoimisen kanssa olen ollut työkseni tekemisissä 25 vuotta, joista viimeiset 15 vuotta talomyynnissä. Sinä aikana on ollut ilo olla mukana suunnittelemassa yli 300 perheen rakennushanketta.

Asiakkaani arvostavat toimivia pohjaratkaisuja, asumisen helppoutta ja tottakai myös omaan tyyliin sopivaa taloa. Kimara osuu näihin toiveisiin todella hyvin. Mallisto on laaja ja muunneltavuus kohdallaan. Asun itse viiden lapsen ja vaimon kanssa omakotitalossa järvenrannalla. Vapaa-ajalla mieluisinta on ulkoilmassa liikkuminen ja yhteinen aika perheen kanssa.