Talotyyppi: Piharakennukset

Kimara Grillikatos 1

Kimara grillikatos on kaunis ja sopii kesämökille tai pihapiiriin.

Kimara-malliston pienempään grillikatokseen mahtuu mukavasti grillaamaan ja seurustelemaan sateisellakin säällä. Malliltaan perinteinen katos mahtuu pienemmällekin tontille.

Kimara Grillikatos 2

Kimara-malliston isompaan grillikatokseen mahtuu suurempikin seurue sateesta huolimatta. Näkymä säilyy avoimena joka suuntaan.

Kimara Pihakeittiö 1

Kompakti pihakeittiö, jossa yksityiskohtana valoisat lasipariovet. Suuret ikkunat tekevät tilasta valoisan. Sisään mahtuu jopa kahdeksan ruokailijaa, ja tila muuntuu tarvittaessa vaikkapa vierasmajaksi.

Kimara Pihakeittiö 2

Pulpettikattoinen pihakeittiö kesämökille – sekä niin moderniin kuin perinteisempäänkin pihapiiriin. Avomalli antaa tilaa isommallekin seurueelle ja mahdollisuuden nauttia luonnosta.

Kimara Pariaitta

Perinteinen yksikerroksinen pariaitta, jossa paljon makuutilaa.

Kimara Luhtiaitta

Perinteinen luhtiaitta, jossa paljon makuu- ja oleskelutilaa niin ylä- kuin alakerrassakin.

Kimara Puucee

Perinteinen pieni puucee, jossa tilat kahdelle asioijalle. Tässä puuceessä riittää tilaa monenlaisille kuivakäymäläratkaisuille.

Kimara Leikkimökki

Hirsiunelma myös perheen pienimmille. Kimara Leikkimökki sopii kaikenlaisiin pihapiireihin ja voidaan maalata tai pinnoittaa vaikka päärakennuksen väriseksi. Kätevän kokoinen leikkimökki on kalustettavissa kaikenlaisiin leikkeihin, ja se tarjoaa myöhemmin kouluikäisellekin oman, rauhallisen kesämajan.

Kimara Varasto 1

Todellinen monikäyttöinen varastorakennus pienellekin pihalle. Pohjaratkaisussa on halkokatoksen erottamana puucee ja varasto, joka toimii tarvittaessa myös vierashuoneena.

Kimara Varasto 2

Tilavaan halkokatokseen mahtuu paljon polttopuita. Ovelliset huoneet toimivat hyvin varastoina, mutta toisesta voi tehdä tarvittaessa myös puuceen.

Kimara Varasto 3

Kompakti piharakennus sopii erinomaisesti esimerkiksi pihalelujen tai puutarhatyökalujen säilytykseen.

Kimara Varasto 4

Tilava pihavarasto, joka sopii moneen käyttöön, kuten grillin, pihalelujen ja pientyökalujen tai vaikka kausitavaroiden säilyttämiseen. Varastoa voidaan myös tarvittaessa käyttää nukkuma-aittana.

Kimara Varasto 5

Todella tyylikäs, pulpettikattoinen monikäyttörakennus. Tilavan nukkuma-aitan lisäksi samankokoinen pariovellinen varasto, joka toimii tarvittaessa toisena majoitushuoneena. Puuceen voi muuntaa tarvittaessa esimerkiksi työkaluvarastoksi.

Kimara Varasto 6

Näppärän kokoinen pihavarasto, jonne mahtuvat hyvin niin harrastusvälineet kuin puutarhatyökalutkin, ja tarvittaessa muutat varaston vierasmajaksi lisäämällä sinne sängyn. Tuplaovien ansiosta tavaran liikuttelu on helpompaa. Kaksi ikkunaa takaavat, ettet etsi vasaraa ja vesuria pilkkopimeässä.

Kimara Varasto 7

Tilava pihavarasto, jonne säilöt niin harrastus- kuin puutarhavälineetkin. Varastossa on runsaasti tilaa myös vuoteelle, joten tarvittaessa se muuntuu vaikka kesäiseksi vierasmajaksi. Kivankokoinen ikkuna päästää luonnonvalon sisälle, mikä lisää käyttömukavuutta.

Kimara Sauna 1

Tämä saunamalli sopii pihalle tai rantaan. Tilava pukuhuone, saunassa puulämmitteinen kiuas. Katettu vilpola, jonne mahtuu penkki tai vaikka pari tuolia. Leveistä ikkunoista kelpaa ihastella maisemia.

Kimara Sauna 2

Tämä saunamalli sopii kapeaankin pihaan tai rantaan. Tilava pukuhuone, saunassa puulämmitteinen kiuas. Katettu tilava vilpola saunan jälkeistä vilvottelua varten. Leveistä ikkunoista kelpaa ihastella maisemia.

Kimara Sauna 3

Saman katoksen alla erillinen pukuhuone/tupa ja saunatilat. Saunassa puulämmitteinen kiuas. Katetulla kuistilla riittää tilaa vilvoitella ja keskelle on mahdollista saada grilli.

Kimara Sauna 4

Moderni pulpettikattoinen sauna, jonka panoramaikkunoista kelpaa ihailla ympäröivää maisemaa. Tilavan saunarakennuksen pukuhuone on riittävän suuri myös vierashuoneeksi. Katettu vilpola, jonne mahtuu vaikkapa penkki istuskelua varten.

Kimara Sauna 5

Näppärä pikkusauna pihapiirisi kruunuksi. Tilava pukuhuone, saunassa puulämmitteinen kiuas. Isosta ikkunasta kelpaa katsella maisemia. Kuistille mahtuu tuoli tai pari, joilla nautit vilvoittelusta löylyjen välissä.

Kimara Sauna 6

Näppärän kokoinen, perinteikäs pihasauna, jossa on oma ulko-ovi saunatiloihin. Tuvan puolella tilaa vaikka pienelle ruokaryhmälle tai sängylle. Saunassa mahtuu peseytymään useampikin samalla kertaa. Kuistilla tilaa pienelle penkille, jolla vilvoittelet löylyjen välissä.

Kimara Autokatos

Käytännöllinen autokatos, jonka perällä tilava varasto.