Talotyyppi: Outa-mallisto

Kimara Outa 103

Toimiva, valoisa 1-kerroksinen talo. Kolme makuuhuonetta. Suuret ikkunat tekevät olohuone-keittiöstä valoisan, ja tilan tuntua lisää vino sisäkatto. Kaksi terassia, joista isommalla mahtuu hyvin ruokailemaan.

Kimara Outa 120

Toiminnallinen koti, jonka avarasta olohuoneesta on keittiö erotettu omaksi tilakseen. Kolme makuuhuonetta, joista suurimman yhteydessä vaate- huone ja näkymä talon mittaiselle terassille. Valoa tuovat läpitalon ikkunat, ja vino sisäkatto korostaa tilan tuntua. Mukavuutta lisäävät kaksi erillistä wc:tä ja iso tekninen tila, joka toimii myös varastona. Sisäänkäynnin puolella on iso kuisti ja talon toisella puolella iso terassi, jonne pääsee mukavasti saunasta.

Kimara Outa 116 A

Tämä 2-kerroksinen talo mahtuu pienellekin tontille. Valoa tuovat isot läpitalon ikkunat. Alakerran olohuone-keittiöön mahtuu isokin ruokapöytä. Yläkerrassa kolme makuuhuonetta, tilava vaatehuone sekä parveke. Suuri terassi.

Kimara Outa 134

2-kerroksiseen kotiin tuovat avaruutta läpitalon ikkunat, iso eteisaula ja olohuoneesta yläkertaan aukeava avoin tila. Keittiö erotettu omaksi tilakseen. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, kaksi vaatehuonetta, wc ja tilava aula. Suuri terassi.

Kimara Outa 141

Ison olohuoneen keskellä sijaitseva keittiö on talon sydän. Avarassa tilassa on mukava sekä viihtyä oman perheen kesken että kestitä vieraita. Isot ikkunat ja vino-katto lisäävät tilan tuntua. Talossa on kolmen tilavan makuuhuoneen lisäksi työ- ja vierashuone. Säilytystilaa tuovat kaksi vaatehuonetta, joista isompi kodinhoitohuoneen yhteydessä. Kodinhoitohuoneeseen pääsee myös ulkoa kuistilta – koiran tassut ja kuraiset saappaat saa pestyä kätevästi. Talon mittaiselle terassille mahtuu vaikka kesäkeittiö.

Kimara Outa 154

2-kerroksinen koti isolle perheelle. Avaruutta tuovat läpitalon ikkunat. Keittiö on erotettu omaksi tilakseen. Alakerrassa yksi makuuhuone ja yläkerrassa kolme. Runsaasti säilytystilaa. Parveke ja viihtyisä terassi oleiluun ja vaikkapa grillailuun.

Kimara Outa 85

Vapaa-ajan luksusta pienelle perheelle. Toimiva ja selkeä pohjarakenne. Kaksi makuuhuonetta, jotka sijoitettu vierekkäin toiselle seinustalle. Yhdistetyn keittiö- ja olohuoneen isoista ikkunoista avautuu näkymä koko talon pituiselle terassille. Tilan tuntua lisää vino sisäkatto. Saunan pukuhuoneesta pääset suoraan terassille. Pesuhuoneen yhteydessä on kätevä kakkos-WC.