Talotyyppi: Kaupunkimallit

Kimara K 138

Kimaran uusi moderni kaupunkimalli. Kolme makuuhuonetta yläkerrassa omassa rauhassaan ja yksi alakerrassa – sopiva vaikka työ- tai vierashuoneeksi. Yläkerran aula sopii kakkosolohuoneeksi tai vaikka lasten leikkitilaksi. Keittiössä osa kodinkoneista on sijoitettu seinäkkeen yhteyteen, mikä myös erottaa tilan eteisestä. Olohuone on avoin ylös asti ja maisemaikkunoita on peräti neljä, joten valoa ja tilantuntua riittää. Saunasta ja tilavasta kodinhoitohuoneesta on kulku kätevästi suoraan ulos terassille.

Kimara K 122

Kimaran uusi moderni kaupunkimalli. Neljä makuuhuonetta kahdella sivulla, ja suurimman makuuhuoneen yhteydessä on oma vaatehuone. Kodin sydämenä on valoisa olohuone, josta on kulku terassille. Keittiö on tässä mallissa omana tilanaan, joten ruokahetkien rauha on taattu. Saunasta ja kodinhoitohuoneesta on oma ovi suoraan terassille vilvoittelemaan.

Kimara K 108

Kimaran uusi moderni kaupunkimalli. Kaikki kolme makuuhuonetta on sijoitettu yläkertaan omaan rauhaansa. Yläkerrassa on myös kodinhoitohuone ja sen yhteydessä ikkunallinen vaatehuone, ja oma wc, jossa on suihkuvaraus. Tilava olohuone-keittiö on valoisa, ja suuret maisemaikkunat päästävät luonnon lähelle. Terassi on katettu ja suojaisa. Autokatoksen jatkeena on tilava varasto.

Kimara K 101

Kimaran uusi moderni kaupunkimalli. Kolme makuuhuonetta, joista suurimmassa oma vaatehuone. Avaraan ja valoisaan olohuone-keittiöön mahtuu helposti suurempikin ruokapöytä. Saunasta ja kodinhoitohuoneesta on oma kätevä uloskäynti. Katettu terassi on koko talon levyinen. Kaikki sisäänkäynnit on yhdellä seinällä, joten talon voi sijoittaa myös lähemmäksi tontin rajaa. Autokatoksen jatkeena on tilava varasto.

Kimara K 71

Kimaran uusi moderni kaupunkimalli. Kahden makuuhuoneen kompakti hirsikoti, jossa on neliöt oikeissa paikoissa. Olohuone-keittiön suuret maisemaikkunat päästävät valon ja luonnon sisään ja saavat tilan tuntumaan kokoaan suuremmalta. Saunasta ja kodinhoitohuoneesta on kulku kätevästi ulos. Koko seinän levyinen terassi on suojaisa paikka viettää iltaa.