Talotyyppi: Huvilat ja -mökit

Kimara Pontti Huvila 4 – 50

Tyylikäs vapaa-ajan koti saunallisena tai kahden makuuhuoneen versiona. Avara olohuone-keittiö, johon mahtuu mukavasti sohvaryhmä ja ruokapöytä sekä yksi makuuhuone saunallisessa versiossa. Erillinen sisäänkäyntiterassi rauhoittaa toisen lähes 30 neliön terassin vain oleskelulle ja tilaan mahtuu hienosti vaikkapa oleskeluryhmä ja iso ruokailuryhmä. Terassi on varsinkin lasitettuna kuin tehty isonkin porukan illallisia varten!

Kimara Pontti Huvila 4 – 30

Todelliset tehoneliöt joko saunalla tai erillisellä makuuhuoneella varustettuna. Oma terassi sisäänkäynnille ja käyttöalan lähes kaksinkertaistava oleskeluterassi, jonka lasittamalla saat lähes sisätilojen veroista tilaa kesäaikaan.

Kimara Pontti Huvila 4 – 25

Kompakti kokonaisuus valittavissa saunalla tai makuuhuoneella perheen tarpeiden mukaan. Terassi on koko rakennuksen levyinen, suojaa säältä ja antaa mahdollisuuksia erilaisiin kalustuksiin. Valitse huvilaasi sauna tai makuuhuone tarpeesi mukaan.

Kimara Pontti Huvila 3 – 30

Pirteä kokonaisuus makuuhuoneella tai saunalla. Isot ikkunat tuovat luonnon sisään ja sisätila saa luonnollisen jatkumon ulos ison terassin ansiosta.

Kimara Pontti Huvila 3 – 25

Malliston pienimmissäkin versioissa isot päätyikkunat ovat pääosasssa. Saunallisessa versiossa on oma uloskäynti ja makuuhuoneella varustetussa versiossa on kaikki asumisen toiminnot tiiviissä koossa. Voit myös jättää väliseiniä rakentamatta, jolloin tila avartuu entisestään.

Kimara Pontti Huvila 2 – 30

Harjakattoisessa huvilassa on mukavasti tilaa vapaa-ajan viettoon. Valoa antavat isot ikkunat ja vino sisäkatto luo tilan tuntua. Tuvassa on minikeittiö ja tilaa sohvaryhmälle. Rakentamalla avoimen terassin kiertämään rakennuksen sivuja, saat rakennuksen istumaan hienosti tontille. Huvila 2 – 30 on valittavissa saunallisena tai makuuhuonevaihtoehtona, riippuen perheen tarpeesta.

Kimara Pontti Huvila 1 – 50

Upeasti maisemaan avautuva tupakeittiö ja myös makuuhuoneesta hieno näkymä suoraan pääilmansuuntaan. Vino sisäkatto lisää tilan tuntua ja isot ikkunat tuovat valoa. Sisäänkäynti on koko rakennuksen levyiseltä terassilta. Huvila 1 – 50 on valittavissa saunallisena versiona tai kahdella makuuhuoneella varustettuna versiona.

Kimara Pontti Huvila 1 – 25

Saunallinen malli on suunniteltu saunomisen ehdoilla kaksine terasseineen ja rakennus toimii loistavasti vaikka erillisenä rantasaunana. Saunaton versio on todellinen tilankäytön taidonnäyte ja tilaratkaisuja voit myös säätää rakennusvaiheessa suunnittelemalla väliseinäratkaisut omien tarpeidesi mukaisiksi.

Kimara 103

Kaksi kompaktia makuuhuonetta. Olohuoneessa riittää avaruudentuntua, ja tulisija takaa kodikkuuden. Erillinen keittiö, jossa tilaa ruokapöydälle. Paljon säilytystilaa tuulikaapissa ja eteisessä. Pesuhuoneesta ja saunasta pääsee kätevästi suoraan katetulla, tilavalle terassille. 

Kimara 114

Kaksi makuuhuonetta, joista suuremmassa tilava, liukuovin erotettu vaatehuone. Korotettu sisäkatto ja suuret ikkunat lisäävät tilantuntua. Tilaa kunnon ruokapöydälle. Kompakti keittiö. Pesutiloista kulku kätevästi ulos terassille.

Kimara 118

Kaksi mukavankokoista makuuhuonetta. Olohuone-keittiön vino sisäkatto ja suuret ikkunat lisäävät avaruuden tuntua ja valoisuutta. Tuulikaapissa ja eteisessä riittää säilytystilaa. Saunasta on lyhyt matka katetulle terassille, joka jatkuu aurinkoisena avoterassina.

Kimara 125

Kaksi makuuhuonetta, joista toisesta pääset tyylikkäiden lasiliukuovien ansiosta suoraan aurinkoiselle terassille. Korotettu sisäkatto ja suuret ikkunat lisäävät tilantuntua. Keittiöön mahtuu isompikin ruokapöytä. Hyvänkokoinen saunaosasto. Yksityiskohtana viihtyisä lasikatettu atrium.

Kimara 126

Kaksi kompaktia makuuhuonetta. Korotettu sisäkatto ja suuret ikkunat tekevät olohuone-keittiöstä valoisan. Saunasta pääset helposti vilvoittelemaan suurelle terassille, joka kiertää taloa kahdella seinustalla. Terassilla hyvin tilaa myös ruokailuryhmälle.

Kimara 128

Kaksi makuuhuonetta, joissa mukavasti kaappitilaa. Toisesta makuuhuoneesta pariovet suoraan terassille. Olohuone-keittiön vino sisäkatto ja isot ikkunat lisäävät avaruuden tuntua ja valoisuutta. Olohuoneen sydämenä kodikas tulisija. Kätevä erillinen pukuhuone saunatiloissa. Viihtyisä osittain katettu suuri terassi, jonne mahtuu isompikin ruokapöytä.

Kimara 132

Alakerrassa kaksi makuuhuonetta omassa rauhassaan ja lisää makuutilaa parvella. Olohuone on auki ylös asti, mikä yhdessä isojen ikkunoiden kanssa tekee tilasta avaramman. Saunassa on mahdollisuus puulämmitteiselle kiukaalle ja sieltä on lyhyt matka terassille vilvoittelemaan. Paljon terassitilaa, josta osa katettu. 

Kimara 140

Alakerrassa tilava makuuhuone ja parvella lisäksi runsaasti makuu- ja oleskelutilaa. Parvelta myös kulku tilavalle suojaiselle parvekkeelle. Olohuone on auki ylös asti, mikä tekee tilasta avaramman. Tuulikaapissa ja eteisessä paljon säilytystilaa. Keittiöön mahtuu hyvin isompikin ruokapöytä. Hyvänkokoinen katettu kuisti, jossa tilaa myös ruokaryhmälle.

Kimara 145

Kaksi makuuhuonetta ja parvella reilusti lisää makuu- ja oleskelutilaa. Olohuone on auki ylös asti, mikä yhdessä suurten ikkunoiden kanssa tekee tilasta avaramman. Tulisija tuo tunnelmallisuutta. Saunasta on lyhyt matka osittain katetulle terassille vilvoittelemaan.

Kimara 161

Kolme makuuhuonetta, jotka on sijoitettu talon toiselle reunalle. Olohuone-keittiön vino sisäkatto yhdessä suuren ikkunapinnan kanssa tekee tilasta avaramman. Keittiössä on käytännöllinen liesisaareke ja hyvin tilaa suurelle ruokapöydälle. Saunaan mahtuu kerralla isompikin seurue. Paljon terassitilaa molemmin puolin taloa.

Kimara 169

Kaksi makuuhuonetta alakerrassa ja parvella runsaasti lisää makuu- ja oleskelutilaa. Tilava olohuone, joka on auki ylös asti, ja erillinen ruokailutila suurten ikkunoiden ääressä. Keittiössä käytännöllinen liesisaarake, joka toimii myös tilanjakajana. Kodinhoitohuoneesta on kulku kätevästi taloa kiertävälle terassille. Suuri pesuhuone sekä sauna, jossa iso ikkuna. Tilava terassi, jolla paljon tilaa oleskeluun. 

Kimara 186

Toinen makuuhuoneista on alakerrassa omassa rauhassaan. Parvella riittää nukkumis- ja oleskelutilaa isommallekin porukalle. Olohuone on auki ylös asti, mikä yhdessä suurten ikkunoiden kanssa tekee tilasta todella avaran ja valoisan. Ruokailutilaan mahtuu suurempikin ruokapöytä. Saunasta on lyhyt matka terassille vilvoittelemaan. Terassin yksityiskohtana on suojaisa pergola.

Kimara 289

Rinnetontille sopiva koti. Yläkerroksessa kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa tilava vaatehuone. Olohuoneeseen tulvii valoa isoista ikkunoista ja oleskella voi myös taloa kiertävällä suurella parvekkeella. Alakerroksessa on viihtyisä takkahuone, joka toimii arkiolohuoneena. Kodinhoitohuoneessa ja pesuhuoneessa riittää tilaa. Erikoisuutena harrastehuone, josta teet vaikka kuntosalin.

Kimara 58

Yksi tilava makuuhuone ja todella avara tuvan ja keittiön yhdistelmä, jossa kodikas takka. Suuret pesutilat ja saunassa mahdollisuus puulämmitteiselle kiukaalle. Pesuhuoneesta katetulle kulku terassille vilvoittelemaan.

 

Kimara 59

Yksi makuuhuone ja paljon lisää makuutilaa parvella. Tupa on avoin ylös asti, mikä lisää valoisuutta ja ilmavuutta. Tuvassa tunnelmallinen takka. Keittiön puolelle mahtuu ruokapöytä. Saunatiloihin on oma sisäänkäynti ulkoa.

Kimara 62

Makuutilat parvella. Tupa on auki ylös asti, mikä tekee tilasta avaran ja valoisan. Mahdollisuus pienelle keittiölle. Tilava pesuhuone ja sauna, jossa on mahdollisuus puulämmitteiselle kiukaalle. Viihtyisä katettu terassi, jossa tilaa oleskeluun.

Kimara 64

Kaksi tilavaa makuuhuonetta. Vino sisäkatto tekee tiloista avaramman tuntuisia. Saunassa mahdollisuus puulämmitteiselle kiukaalle. Viihtyisä katettu kuisti.

Kimara 69

Moderni, selkeälinjainen rantahuvila. Yksi makuuhuone, jossa tilaa parivuoteelle. Tuvassa tunnelmallinen tulisija ja tilaa oleskeluun, ja keittiön puolelle mahtuu myös pieni ruokapöytä. Korotettu sisäkatto lisää tilantuntua ja korkeat ikkunat päästävät luonnonvalon sisään. Pesutiloihin käynti niin tuvasta kuin terassilta. Pukuhuoneesta pujahdat helposti terassille vilvoittelemaan. Isolla terassilla hyvin tilaa ulkoilmasta nautiskeluun.

Kimara 75

Upea ja viihtyisä Kimara Hirsihuvila. Yhden makuuhuoneen kokonaisuus, jossa avara tupa, kompakti keittiö ja tilava saunaosasto. Saunassa mahdollisuus puulämmitteiselle kiukaalle. Suuret ikkunapinnat ja iso, katettu terassi.

Kimara 78 A/B

Kimara 78 A: Alakerrassa yksi hyvänkokoinen makuuhuone omassa rauhassaan ja parvella reilusti lisää makuutilaa. Olohuone-keittiö on auki ylös asti, mikä tekee tilasta avaran ja valoisan. Saunassa mahdollisuus puulämmitteiselle kiukaalle. Viihtyisä katettu terassi, jossa tilaa ruokailuun ja oleskeluun.

Kimara 78 B:  Kuten yllä, mutta pesutilojen tilalla on toinen makuuhuone. Tässä mallissa ei ole pesutiloja, joten tutustu myös saunamökkien ja saunojen valikoimaamme.

Kimara 81

Kaksi makuuhuonetta, joissa mukavasti kaappitilaa. Vino sisäkatto lisää tilantuntua ja valoisuutta. Tuulikaapissa ja eteisessä hyvin säilytystilaa ja kuistin yhteydessä lämmin varasto. Katetulla terassilla hyvin tilaa oleiluun.

Kimara 83

Yksi makuuhuone ja parvella reilusti lisää makuutilaa. Tilava tupa, joka on auki ylös asti, mikä yhdessä suurten ikkunapintojen kanssa lisää valoisuutta ja avaruudentuntua. Eteisessä hyvin kaappitilaa. Keittiön puolelle mahtuu ruokapöytä. Katettu kuisti sekä terassi, jolla tilaa oleskeluun.

Kimara 88

Kaksi makuuhuonetta, joissa mukavasti kaappitilaa. Olohuone-keittiön vino sisäkatto ja isot ikkunat lisäävät avaruuden tuntua ja valoisuutta. Saunasta lyhyt matka terassille vilvoittelemaan ja siellä on mahdollisuus puulämmitteiselle kiukaalle. Katetulla terassilla tilaa oleskeluun ja grillaukseen.

Kimara 89 A/B

Kaksi hyvänkokoista makuuhuonetta. Eteisessä ja tuulikaapissa mukavasti säilytystilaa. Käytännöllinen ja toimiva kodinhoitohuone, josta kulku suoraan takapihalle. Saunassa mahdollisuus puulämmitteiselle kiukaalle. Tämä malli on saatavilla myös vinttivarauksella, jolloin voit viimeistellä yläkerran tarpeidesi mukaan.

Kimara 89 A: Olohuone-keittiö yhtä, avaraa tilaa läpi talon
Kimara 89 B: Tilava olohuone ja keittiö vierekkäin talon toisella sivulla. Isommalle terassille kulku suoraan keittiöstä. 

Kimara 96

Kaksi mukavankokoista makuuhuonetta. Eteisessä runsaasti säilytystilaa. Saunassa mahdollisuus puulämmitteiselle kiukaalle. Katettu terassi, jonne mahtuu isompikin ruokapöytä. Myös kuisti on kokonaan katettu.

Kimara 106 A

Kimara 106 A: Yksi makuuhuone alhaalla omassa rauhassaan. Täyskorkealla parvella todella paljon lisää makuupaikkoja ja tilaa oleskeluun. Lisäksi parvelta kulku isolle parvekkeelle. Olohuone on auki ylös asti, mikä tekee tilasta avaran ja valoisan. Saunassa mahdollisuus puulämmitteiselle kiukaalle. Kompakti katettu terassi.