Talotyyppi: Hirsikodit

Kimara Outa 103

Toimiva, valoisa 1-kerroksinen talo. Kolme makuuhuonetta. Suuret ikkunat tekevät olohuone-keittiöstä valoisan, ja tilan tuntua lisää vino sisäkatto. Kaksi terassia, joista isommalla mahtuu hyvin ruokailemaan.

Kimara Outa 120

Toiminnallinen koti, jonka avarasta olohuoneesta on keittiö erotettu omaksi tilakseen. Kolme makuuhuonetta, joista suurimman yhteydessä vaate- huone ja näkymä talon mittaiselle terassille. Valoa tuovat läpitalon ikkunat, ja vino sisäkatto korostaa tilan tuntua. Mukavuutta lisäävät kaksi erillistä wc:tä ja iso tekninen tila, joka toimii myös varastona. Sisäänkäynnin puolella on iso kuisti ja talon toisella puolella iso terassi, jonne pääsee mukavasti saunasta.

Kimara Outa 116 A

Tämä 2-kerroksinen talo mahtuu pienellekin tontille. Valoa tuovat isot läpitalon ikkunat. Alakerran olohuone-keittiöön mahtuu isokin ruokapöytä. Yläkerrassa kolme makuuhuonetta, tilava vaatehuone sekä parveke. Suuri terassi.

Kimara Outa 134

2-kerroksiseen kotiin tuovat avaruutta läpitalon ikkunat, iso eteisaula ja olohuoneesta yläkertaan aukeava avoin tila. Keittiö erotettu omaksi tilakseen. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, kaksi vaatehuonetta, wc ja tilava aula. Suuri terassi.

Kimara Outa 141

Ison olohuoneen keskellä sijaitseva keittiö on talon sydän. Avarassa tilassa on mukava sekä viihtyä oman perheen kesken että kestitä vieraita. Isot ikkunat ja vino-katto lisäävät tilan tuntua. Talossa on kolmen tilavan makuuhuoneen lisäksi työ- ja vierashuone. Säilytystilaa tuovat kaksi vaatehuonetta, joista isompi kodinhoitohuoneen yhteydessä. Kodinhoitohuoneeseen pääsee myös ulkoa kuistilta – koiran tassut ja kuraiset saappaat saa pestyä kätevästi. Talon mittaiselle terassille mahtuu vaikka kesäkeittiö.

Kimara Outa 154

2-kerroksinen koti isolle perheelle. Avaruutta tuovat läpitalon ikkunat. Keittiö on erotettu omaksi tilakseen. Alakerrassa yksi makuuhuone ja yläkerrassa kolme. Runsaasti säilytystilaa. Parveke ja viihtyisä terassi oleiluun ja vaikkapa grillailuun.

Kimara K 138

Kimaran uusi moderni kaupunkimalli. Kolme makuuhuonetta yläkerrassa omassa rauhassaan ja yksi alakerrassa – sopiva vaikka työ- tai vierashuoneeksi. Yläkerran aula sopii kakkosolohuoneeksi tai vaikka lasten leikkitilaksi. Keittiössä osa kodinkoneista on sijoitettu seinäkkeen yhteyteen, mikä myös erottaa tilan eteisestä. Olohuone on avoin ylös asti ja maisemaikkunoita on peräti neljä, joten valoa ja tilantuntua riittää. Saunasta ja tilavasta kodinhoitohuoneesta on kulku kätevästi suoraan ulos terassille.

Kimara K 122

Kimaran uusi moderni kaupunkimalli. Neljä makuuhuonetta kahdella sivulla, ja suurimman makuuhuoneen yhteydessä on oma vaatehuone. Kodin sydämenä on valoisa olohuone, josta on kulku terassille. Keittiö on tässä mallissa omana tilanaan, joten ruokahetkien rauha on taattu. Saunasta ja kodinhoitohuoneesta on oma ovi suoraan terassille vilvoittelemaan.

Kimara K 108

Kimaran uusi moderni kaupunkimalli. Kaikki kolme makuuhuonetta on sijoitettu yläkertaan omaan rauhaansa. Yläkerrassa on myös kodinhoitohuone ja sen yhteydessä ikkunallinen vaatehuone, ja oma wc, jossa on suihkuvaraus. Tilava olohuone-keittiö on valoisa, ja suuret maisemaikkunat päästävät luonnon lähelle. Terassi on katettu ja suojaisa. Autokatoksen jatkeena on tilava varasto.

Kimara K 101

Kimaran uusi moderni kaupunkimalli. Kolme makuuhuonetta, joista suurimmassa oma vaatehuone. Avaraan ja valoisaan olohuone-keittiöön mahtuu helposti suurempikin ruokapöytä. Saunasta ja kodinhoitohuoneesta on oma kätevä uloskäynti. Katettu terassi on koko talon levyinen. Kaikki sisäänkäynnit on yhdellä seinällä, joten talon voi sijoittaa myös lähemmäksi tontin rajaa. Autokatoksen jatkeena on tilava varasto.

Kimara K 71

Kimaran uusi moderni kaupunkimalli. Kahden makuuhuoneen kompakti hirsikoti, jossa on neliöt oikeissa paikoissa. Olohuone-keittiön suuret maisemaikkunat päästävät valon ja luonnon sisään ja saavat tilan tuntumaan kokoaan suuremmalta. Saunasta ja kodinhoitohuoneesta on kulku kätevästi ulos. Koko seinän levyinen terassi on suojaisa paikka viettää iltaa.

Kimara K 60

Kompakti yhden makuuhuoneen koti, jossa neliöt on käytetty fiksusti. Yhtenäinen olohuone-keittiö lisää tilantuntua ja tulisija tuo tunnelmaa. Kodinhoitohuoneesta ja pesutiloista on oma uloskäynti terassille vilvoittelemaan.

Kimara K 70

Muuttovalmis hirsitalo on vaivaton valinta uudeksi kodiksi.

Yksikerroksinen koti, jossa kaksi viihtyisää makuuhuonetta. Tulisija tuo tunnelmaa olohuoneeseen, ja samassa tilassa olevaan keittiöön mahtuu myös mukavan kokoinen ruokapöytä. Saunasta ja pesutiloista pääset kätevästi kodinhoitohuoneen läpi katetulle terassille, jolla on tilaa myös ruokailuryhmälle.

 

Kimara K 80

Kahden makuuhuoneen kokonaisuus, jossa on kaikki tarpeellinen. Makuuhuoneiden väliin sijoitettu vaatehuone antaa lisää säilytystilaa, ja olohuone-keittiö hurmaa valoisuudellaan. Pesutiloista ja kodinhoitohuoneesta sekä keittiöstä on kulku kätevästi suoraan terassille.

Kimara K 85

Tyylikäs city-nurkkainen hirsikoti sopii myös kaava-alueelle. Kaksi makuuhuonetta talon eri puolilla. Tuulikaapissa ja eteisessä runsaasti säilytystilaa. Olohuoneessa riittää huonekorkeutta, mikä yhdessä suurten ikkunoiden kanssa tekee tilasta todella avaran ja valoisan. Saunasta lyhyt matka terassille vilvoittelemaan. Osittain katetulle terassille mahtuu useampikin terassikaluste. Myös kuisti on katettu.

Kimara K 86

Kaksi napakkaa makuuhuonetta ja tilava olohuone-keittiö, jossa ruokapöytä toimii tilanjakajana. Pesutiloista ja kodinhoitohuoneesta kulku kätevästi ulos. Katetulle terassille mahtuu myös ruokailuryhmä.

Kimara K 90

Kaksi makuuhuonetta ja tilava olohuone-keittiö. Keittiö on U-kirjaimen mallinen, joten laskutilaa riittää varmasti. Erillinen kylpyhuone, joka toimii samalla kodinhoitohuoneena. Tässä mallissa saunatiloihin ja pukuhuoneeseen on oma sisäänkäynti terassilta. Terassi on sijoitettu suojaisaan paikkaan talon kulmaan.

Kimara K 93

Kaksi makuuhuonetta alakerrassa ja parvella lisää makuutilaa. Olohuone on auki ylös asti, mikä yhdessä suurten ikkunoiden kanssa tekee tilasta avaramman. Tulisija tuo kodikkuutta. Saunasta on lyhyt matka suurelle, osin katetulle terassille vilvoittelemaan.

Kimara K 98

Kolme makuuhuonetta, joista yksi on omassa rauhassaan erillään muista, ja sieltä on kulku suoraan pesutiloihin. Eteisessä on reilusti säilytystilaa. Tilava olohuone-keittiö, josta on uloskäynti terassille. Lisäksi arkea helpottaa kulku sisään tai ulos kodinhoitohuoneen ja keittiön kautta.

Kimara K 100

Muuttovalmis hirsitalo on vaivaton valinta uudeksi kodiksi.

Yksikerroksinen hirsikoti, jossa kolme tilavaa makuuhuonetta talon eri kulmissa. Talon sydän on tulisija aivan keittiön ja olohuoneen rajalla. Keittiössä riittää laskutilaa, ja siellä on kätevä aamiaispöytä. Olohuoneesta pääset suoraan ulos tilavalle terassille. Makuuhuoneeseen on mahdollista lisätä oma sisäänkäynti suoraan pesuhuoneeseen. Kodinhoitohuoneessa on oma kätevä uloskäynti.

 

Kimara K 106

Kolme tilavaa makuuhuonetta, jotka kaikki ovat yläkerrassa erillään oleskelutiloista. Yläkerrassa on myös tilava kylpyhuone, jonne voi sijoittaa esimerkiksi pesukoneen. Keittiö on käytännöllisesti L-kirjaimen mallinen. Pesuhuone toimii kakkos-WC:nä. Olohuoneesta on kulku katetulle, näppärän kokoiselle terassille.

Kimara K 107

Kolme tilavaa makuuhuonetta yläkerrassa. Yläkerrassa on myös suuri kylpyhuone, joka toimii samalla kätevästi kodinhoitohuoneena. Avara olohuone-keittiö. Pesuhuone toimii kätevästi kakkos-WC:nä. Olohuoneesta kulku katetulle terassille. Talon yhteydessä myös autokatos.

Kimara K 114

Kolme tilavaa makuuhuonetta, joista suurimmassa pariovilla erotettu iso vaatehuone arkea helpottamassa. Avara keittiö, jossa tilaa isolle ruokapöydälle, sekä tilava olohuone, jonne tulisija tuo kodikasta tunnelmaa. Kodinhoitohuoneesta kulku suoraan ulos. Terassi on katettu.

Kimara K 115

Alakerrassa kaksi makuuhuonetta, joissa tilaa myös työ- tai kampauspöydälle ja säilytykseen. Tilava olohuone-keittiö, jonne tulisija tuo tunnelmaa. Käytännöllinen ja toimiva kodinhoitohuone, josta kulku suoraan takapihalle. Saunaan on mahdollisuus asentaa puulämmitteinen kiuas. Yläkerrassa kaksi suurta makuuhuonetta, tilava vaatehuone ja wc, jossa tilaa myös suihkulle.

Kimara K 116

Kolme tilavaa makuuhuonetta, jotka on sijoitettu sopivasti talon yhteen kulmaan. Olohuone on todella avara, ja tilantuntua lisää vino sisäkatto. Ruokailutilaan mahtuu isompikin ruokapöytä. Keittiö on erotettu omaksi tilakseen. Kodinhoitohuoneesta pääset suoraan sekä olohuoneeseen että terassille. Kodinhoitohuoneen yhteydessä on kätevä kakkos-WC.

Kimara K 117

Kolme tilavaa makuuhuonetta, joista yksi on omassa rauhassaan talon toisella seinustalla. Olohuoneen katto on korkealla, mikä lisää valoisuutta ja tilantuntua. Tuulikaapissa ja avarassa eteisessä reilusti säilytystilaa. Kodinhoitohuoneesta on kulku suoraan ulos saunakuistille, jossa on mukava vilvoitella. Saunassa mahdollisuus puulämmitteiseen kiukaaseen. Olohuoneesta ovi isolle, osin katetulle terassille.

Kimara K 118

Tyylikäs city-nurkkainen hirsikoti sopii myös kaava-alueelle. Neljä makuuhuonetta, joissa mukavasti kaappitilaa. Tilava olohuone-keittiö, jonne kodikkuutta tuo tulisija. Toimiva kodinhoitohuone, josta oma uloskäynti. Erillinen pukuhuone, jonka yhteydessä todella tilava vaatehuone. Terassi on katettu.

Kimara K 119

Neljä makuuhuonetta, joista yksi on erillään muista, ja sieltä on oma ovi suoraan pesutiloihin. Keittiössä on runsaasti laskutilaa, ja keittiö on erotettu olohuoneesta saarekkeella ja ruokapöydällä. Avarasta kodinhoitohuoneesta on kulku kätevästi ulos. Etuoven kuisti on kokonaan katettu.

Kimara K 121

Kolme makuuhuonetta, joista kaksi isointa yläkerrassa. Päämakuuhuoneen yhteydessä todella tilava vaatehuone. Toisessa yläkerran makuuhuoneessa tilaa vaikka kahdelle sängylle. Yläkerrassa lisäksi parveke sekä tilava aula, joka sopii arkiolohuoneeksi. Yläkerran wc:ssä on tilaa suihkulle. Alakerran makuuhuone sopii rauhallisuutensa takia hyvin vierashuoneeksi. Keittiön tasot ovat kolmella seinällä ja ikkunan edessä oleva taso toimii vaikkapa aamiaispöytänä. Ruokailutilaan mahtuu isompikin ruokapöytä. Kodinhoitohuoneesta on kulku kätevästi suoraan ulos. Sekä kuisti että terassi ovat katettuja ja varsinkin terassilla on tilaa pihakalusteille.

Kimara K 123

Kolme makuuhuonetta, joista suurimmassa oma vaatehuone. Tilavassa eteisessä hyvin säilytystilaa. Olohuoneen korotettu sisäkatto tekee tilasta avaran ja valoisan tuntuisen. Saunasta on lyhyt matka terassille vilvoittelemaan, kiitos kodinhoitohuoneen oman uloskäynnin. Iso osittain katettu terassi, jossa tilaa mm. pihakalusteille.

Kimara K 125

Neljä makuuhuonetta, joista yksi on hieman erillään muista ja sopii hyvin esimerkiksi vierashuoneeksi. Varsinkin isoimmassa makuuhuoneessa on reilusti kaappitilaa. Olohuoneessa on korotettu sisäkatto, mikä tekee tilasta avaramman tuntuisen. Ruokailutilaan mahtuu isompikin ruokapöytä, ja keittiön liesisaareke toimii myös kätevänä tilanjakajana. Saunassa on tilaa vastakkaisille lauteille, ja tilavasta kodinhoitohuoneesta on kulku kätevästi ulos terassille. Kuisti ja terassi ovat katettuja ja molemmissa on tilaa ulkokalusteille.

Kimara K 126

Tyylikäs city-nurkkainen hirsikoti sopii myös kaava-alueelle. Neljä makuuhuonetta, joista yksi on omassa rauhassaan talon toisella sivulla. Kodikas olohuone, josta suora kulku katetulle terassille. Erillinen U-mallinen keittiö, jossa sopivasti laskutilaa. Ruokailutilaan mahtuu kunnon ruokapöytä. Kodinhoitohuoneesta kätevästi kulku suoraan ulos, ja tilan vieressä suuri vaatehuone.

Kimara K 136

Kolme makuuhuonetta, joissa mukavasti säilytystilaa. Säilytystilaa riittää kiitos suuren tuulikaapin sekä tilavan vaatehuoneen. Korotettu sisäkatto tekee olohuoneesta tilavamman tuntuisen ja suuret ikkunat päästävät valon sisään. Takka lisää kodikkuutta. Tilavasta kodinhoitohuoneesta on uloskäynti kätevästi terassille. Pesuhuoneeseen mahtuu kaksi suihkua ja saunassa on tilaa vastakkaisille lauteille.

Kimara Aurinkorinne

Tämä nykyaikainen ekologinen hirsikoti on myös vuoden 2013 asuntomessujen yleisön suosikki ja messujen paras talo. Kolme tilavaa makuuhuonetta, joista suurimmassa on tyylikkäät pariovet. Säilytystilaa riittää kiitos suuren tuulikaapin sekä tilavan vaatehuoneen. Korotettu sisäkatto tekee olohuoneesta tilavamman tuntuisen ja suuret ikkunat päästävät valon sisään.  Takka lisää kodikkuutta. Tilavasta kodinhoitohuoneesta on uloskäynti kätevästi terassille. Pesuhuoneeseen mahtuu kaksi suihkua ja saunassa on tilaa vastakkaisille lauteille.

Kimara K 139

Yläkerrassa kolme tilavaa makuuhuonetta sekä vaikkapa arkiolohuoneeksi sopiva aula, josta on kulku parvekkeelle. Yläkerran kylpyhuoneeseen mahtuu suihku. Alakerrassa olohuone on ylös asti auki, mikä yhdessä suurten ikkunoiden kanssa tekee tilasta todella valoisan ja ilmavan. Tulisija tuo kodikkuutta. Tilava ja käytännöllinen kodinhoitohuone, josta on kulku suoraan terassille.

Kimara K 141

Yläkerrassa kaksi todella suurta makuuhuonetta sekä oma vaatehuone. Alakerrassa kaksi makuuhuonetta, joista toisesta on ovi suoraan viihtyisälle terassille. Olohuone on auki ylös asti, mikä lisää tilantuntua. Tilava pesu- ja saunatila, josta pujahdat helposti terassille. Julkisivun yksityiskohtana varjoisa pergola.

Kimara K 144

Neljä makuuhuonetta, joista suurimmasta on kulku isolle, katetulle terassille. Olohuoneessa riittää huonekorkeutta, mikä yhdessä isojen ikkunoiden kanssa tekee tilasta valoisan. Tulisija toimii tilanjakajana olohuoneen ja keittiön välissä. Paljon kaappi- ja säilytystilaa. Saunassa tilaa vastakkaisille lauteille. Terassilla paljon tilaa ruokailuun ja viihtymiseen.

Kimara K 153

Tilava koti, jossa kolme makuuhuonetta ja työhuone. Makuuhuoneet sijaitsevat yläkerrassa ja suurimman yhteydessä on iso vaatehuone. Yläkerran kylpyhuoneeseen mahtuu suihku. Aula toimii vaikka arkiolohuoneena. Alakerrassa olohuoneeseen luo kodikkuutta tulisija, ja tilasta on kulku terassille. Tilava kodinhoitohuone tekee arjesta vähän sujuvampaa.

Kimara Katariina

Yläkerrassa on kolme suurta makuuhuonetta sekä todella tilava aula,  joka toimii vaikkapa arkiolohuoneena. Lisäksi iso kylpyhuone, jossa tilaa suihkulle. Alakerrassa työhuone omassa rauhassaan. Ruokailutilaan mahtuu kunnon ruokapöytä. Olohuone on auki ylös asti, ja tunnelmaa luo tulisija. Iso kodinhoitohuone, ja pesutiloista pääsee suoraan ulos. Kulmaparveke ja terassi ovat lasitettuja, mikä lisää viihtyvyyttä. Tässä mallissa on myös hissi. 

Kimara K 180

Neljä makuuhuonetta, joista yksi on alemmassa kerroksessa omassa rauhassaan ja sopii siten erinomaisesti esimerkiksi työ- tai vierashuoneeksi. Eteisessä ja tuulikaapissa on runsaasti säilytystilaa. Olohuoneen korotettu sisäkatto ja suuret ikkunapinnat tekevät tilasta avaran ja tulisija tuo kodikkuutta. Keittiöstä on kulku kulmaparvekkeelle, jonne mahtuu myös ruokapöytä, samoin suurimmasta makuuhuoneesta. Yläkerran kylpyhuoneessa on oma suihku. Alakerrassa on iso aulatila sekä takkahuone, joka sopii vaikkapa arkiolohuoneeksi. Iso kodinhoitohuone ja sen yhteydessä tilava vaatehuone helpottavat arkiaskareita. Saunaan mahtuu kerralla isompikin porukka.