Rakenna yhdessä talotehtaan kanssa – valitse Kimaran kattava asennuspaketti

Kaikkea ei tarvitse tehdä itse. Kimaran kattava asennuspaketti takaa, että asennustyön tekevät koulutetut ammattilaiset. Asennusvaihtoehtoon on saatavana optiona myös perustukset. Tilaamalla Säältä suojaan -asennuksen saat rakennuksesi jo varsin pitkälle valmiina ammattitöiden osalta ja pääset jatkamaan rakentamista ja sisustamista itse tai K-Raudan ammattilaisten avustamana. Alla esitellyn tehdasasennusvaihtoehdon lisäksi paikalliselta Kimara-myyjältäsi löytyy kattava alihankkijaverkosto kaikkeen suunnitteluun ja rakentamiseen. Kysy lisätietoja Kimara-myyjältäsi.

Säältä suojaan -asennus

Kimaran Säältä suojaan -tehdasasennus on todella kattava asennuspaketti, johon sisältyy myös mm. varsinaisen vesikaton, ikkunoiden sekä ovien asennus. Asennustyön tulevat tekemään tehtaan kouluttamat, tuotteen varmasti hyvin tuntevat ammattilaiset. Samalla saat asennustyölle kahden vuoden takuun sekä tehtaan asennuspäällikön valvonnan työmaalle. Asiointi hoituu helposti saman henkilökohtaisen asiakasvastaavan kanssa kuin materiaalipaketinkin osalta. Säältä suojaan -asennuksen jälkeen voit helposti jatkaa töitä hyvällä kelillä ulkona ja huonommalla sisällä. Kysy lisää omalta Kimara-myyjältäsi.

Asennettava rakennusosa

Säältä suojaan
-asennus

Hirsikehikko
Kantavat palkit ja pilarit
Vesikaton kantavat rakenteet
Välipohjapalkit
Parvekkeen lattiapalkisto
Pelti- ja tiilikaton aluskate ja ruoteet
Huopakaton raakapontti ja alushuopa
Päätykolmioiden runko
Lämpimän tilan rossitilapalkisto
Vesikate
Räystään otsalaudat
Ikkunat ja ulko-ovet
Päätykolmioiden tuulensuoja, koolaus ja panelointi
Ristikon kaulusten tuulensuoja, koolaus ja panelointi

Tämä on lyhyt kuvaus Kimaran tehdasasennussisällöstä. Tarkka asennussisältö vaihtelee rakennustyypeittäin. Paketin sisältö ja asennus yksilöidään aina asiakaskohtaisessa sopimuksessa.