Kimara Raami: edullinen mökkimallisto helposti K-Raudasta

Kimara Raami on yksinkertainen ja edullinen mökkimallisto, josta löydät juuri sinulle sopivan sauna- tai mökkimallin. Se on mitoiltaan ja rakenteiltaan kustannustehokas ratkaisu: valmiiksi piirretyt mallit sekä vakiona käytettävä hirsityyppi tekevät Raamista hinta-laatusuhteeltaan erinomaisen. Raami sopii erityisesti innokkaille omatoimirakentajille, mutta halutessasi saat avuksesi myös rakentamisen ammattilaiset Kimaralta ja K-Raudalta. Koko Raami-mallisto on hankittavissa K-Raudan myymälöistä ympäri Suomen. Samalla saat käyttöösi K-Raudan kattavat rakentamisen ja sisustamisen palvelut. Tutustu tyylikkääseen Raami-mallistoon täällä.  

Sopivat raamit suuriin ja pieniin mökkiunelmiin

Kolmetoista erilaista mökkiä käsittävä Raami-mallisto sisältää niin pienempiä, ulkosaunoiksi sopivia saunamökkejä kuin useamman makuuhuoneen suurempia hirsiunelmia. Monipuolisen, valmiiksi ja toimivaksi suunnitellun edullisen mökkimalliston avulla toteutat oman mökkiunelmasi helposti ja kustannustehokkaasti. Kaiken keskiössä on rakentamisen helppous ja itse tekemisen ilo, ja siksi Raami sopii hyvin myös pienemmän budjetin omatoimirakentajalle. Kaikki Raami-mallit ovat perinteisiä hirsimökkejä, mutta niiden ulkoasussa näkyvät myös nykypäivän trendit, kuten isot lasipinnat, terassit sekä pelkistetyt ratkaisut. Useita malleja voidaan muokata sisäosiltaan: voit esimerkiksi jättää mökistä saunan pois ja korvata sen toisella makuuhuoneella. Tutustu kaikkiin Raami-malleihin tai tilaa Raami-esite veloituksetta kotiin.

K-Raudasta myös kaikki sisustukseen ja pihalle

Uuden mökkisi sisustusvalinnat teet helposti K-Raudan laajasta sisustusmateriaalien valikoimasta. Olipa toiveissasi perinteinen mökkitunnelma tai modernimpi look, saat tyyliisi sopivat materiaalit sekä halutessasi myös Suunnittelupalvelun K-Raudasta. Saman katon alta löydät kaiken tarvitsemasi aina Raamin rakentamisesta sisustukseen sekä asumiseen ja pihan viimeistelyyn:

  • Maalit ja pintamateriaalit
  • Sisustus ja säilytys
  • Rakennustarvikkeet ja puutavara
  • Sähkötyökalut ja koneet
  • Käsityökalut ja suojaimet
  • Piha ja puutarha
  • Terassi, terassikalusteet ja grillit
  • Keittiön kaapistot, tasot, hanat, altaat ja kodinkoneet
  • Sähkö, valaistus ja turvallisuus
  • LVIS

Apunasi ovat myös K-Raudan asiantunteva henkilökunta sekä kattavat palvelut. Tutustu K-Raudan kattavaan sisustusvalikoimaan.  

TUTUSTU RAAMI
-MALLISTOON

TILAA UUSI RAAMI-ESITE
VELOITUKSETTA

Me teemme raamit – sinä tyylin ja toteutuksen

Näin luot oman Raamisi

1. Päätä malli

Voit vaikuttaa sisätilojen järjestykseen: jos et esimerkiksi tarvitse saunaa, voit tehdä vierasmajan kahdella huoneella. Valitse perustus.

2. Valitse pinnat

Voit valita K-Raudasta mm. lattian, sisäkaton ja seinien pintamateriaalit sekä ulkoverhoilun pintakäsittelyn. Tutustuu valikoimaan täällä.

3. Luo sisustus

Voit valita K-Raudan valikoimasta myös saunan, keittiön, tulisijan, LVIS-ratkaisut sekä terassin pintamateriaalit ja laajennusvalmiuden.

4. Sovitaan toimitus

Valitse tehdasasennus tai asenna itse. Kun valinnat on tehty, sovitaan yhdessä, miten Raami toimitetaan sinulle. K-Raudan osaava henkilökunta on apunasi.

Ihastu laajaan hirsivalikoimaan

Kolme tapaa rakentaa Raami

Raami-mökkien ja -saunojen itse tekemiseen tarvitset vain hieman kokemusta sekä oikeat työvälineet. Muista myös hyödyntää K-Raudan rakentajan edut. Voit rakentaa oman Raamisi kolmella eri tavalla:

Rakenna itse

Rakenna omin voimin tai itse hankitun rakentajan kanssa, Raamin selkeitä ja helppolukuisia pystytysohjeita hyödyntäen. Tukenasi ovat K-Raudan asiantuntijat sekä Kimaran OmaKimara-portaali, joista löydät kaiken tarvittavan asentamiseen ja rakentamiseen.

Yhteistyö K-Raudan kanssa

Rakenna Raami yhteistyössä K-Raudan laajan paikallisen yhteistyöverkoston kanssa. Saat käyttöösi joustavat ja osaavat kumppanit, joilta sujuvat kaikki työt aina maatöistä pintakäsittelyyn ja LVIS-töihin.

Valitse tehdasasennus

Halutessasi voit jättää pystytyksen tehtaan omille asiantuntijoille. Yhdessä hirsirakentamisen ammattilaisten kanssa työt sujuvat nopeasti ja luotettavasti ja tehtaan takuulla. Säältä suojaan -asennuksen jälkeen voit helposti jatkaa töitä sisällä ja ulkona.