Kimara 146

Mäntyharjun Loma-asuntomessut 2011
3 mh, k, oh, ph, sauna

Mäntyharjun Loma-asuntomessuilla ihastuttanut Kimara 146 on toimiva ja energiatehokas kokonaisuus. Hirsirakenteinen loma-asunto istuu ympäröivään maisemaan luontevasti. Tässä kohteessa on panostettu järkevään asumiseen: ekologisuuteen ja viihtyisyyteen sekä maltillisiin, kohtuuhintaisiin ratkaisuihin. Myös sisustus ammentaa ympäröivästä luonnosta, erityisesti vedestä. Etenkin ulkovärityksen sävyyn on vaikuttanut Mäntyharjun luonto honkineen ja kirkasvetisine vesistöineen, ja mukana onkin niiden ruskeita ja harmahtavia sävyjä.

Luonnon ehdoilla

Kimara 146 on loma-asumista parhaimmillaan: tässä kohteessa mieli lepää luonnon keskellä. Ekologinen Kimara-loma-asunto sulautuu hyvin ympäröivään maisemaan. Viihtyisä pihapiiri palvelee erityisesti lapsiperheen tarpeita. Iso terassi ja ikkunaseinä avautuvat järvelle päin ja kohti aurinkoa, ja suuren ikkuna-alan ansiosta luonnonvalo pääsee hyvin sisään. Tilavalla terassilla voi nauttia auringosta lähes aamusta iltaan.

OTA YHTEYTTÄ KIMARA-MYYJÄÄSI JA KYSY LISÄÄ

 

Kimara 146 Talotyyppi: Loma-asunto Kerrosluku: 1,5 Huoneistoala: 86 m2 Kerrosala: 96 m2 Huoneiden lukumäärä: 3 h + k + oh + sauna + parvi