Makuuhuone: 4

Kimara Outa 154

2-kerroksinen koti isolle perheelle. Avaruutta tuovat läpitalon ikkunat. Keittiö on erotettu omaksi tilakseen. Alakerrassa yksi makuuhuone ja yläkerrassa kolme. Runsaasti säilytystilaa. Parveke ja viihtyisä terassi oleiluun ja vaikkapa grillailuun.

Kimara K 138

Kimaran uusi moderni kaupunkimalli. Kolme makuuhuonetta yläkerrassa omassa rauhassaan ja yksi alakerrassa – sopiva vaikka työ- tai vierashuoneeksi. Yläkerran aula sopii kakkosolohuoneeksi tai vaikka lasten leikkitilaksi. Keittiössä osa kodinkoneista on sijoitettu seinäkkeen yhteyteen, mikä myös erottaa tilan eteisestä. Olohuone on avoin ylös asti ja maisemaikkunoita on peräti neljä, joten valoa ja tilantuntua riittää. Saunasta ja tilavasta kodinhoitohuoneesta on kulku kätevästi suoraan ulos terassille.

Kimara K 122

Kimaran uusi moderni kaupunkimalli. Neljä makuuhuonetta kahdella sivulla, ja suurimman makuuhuoneen yhteydessä on oma vaatehuone. Kodin sydämenä on valoisa olohuone, josta on kulku terassille. Keittiö on tässä mallissa omana tilanaan, joten ruokahetkien rauha on taattu. Saunasta ja kodinhoitohuoneesta on oma ovi suoraan terassille vilvoittelemaan.

Kimara K 115

Alakerrassa kaksi makuuhuonetta, joissa tilaa myös työ- tai kampauspöydälle ja säilytykseen. Tilava olohuone-keittiö, jonne tulisija tuo tunnelmaa. Käytännöllinen ja toimiva kodinhoitohuone, josta kulku suoraan takapihalle. Saunaan on mahdollisuus asentaa puulämmitteinen kiuas. Yläkerrassa kaksi suurta makuuhuonetta, tilava vaatehuone ja wc, jossa tilaa myös suihkulle.

Kimara K 118

Tyylikäs city-nurkkainen hirsikoti sopii myös kaava-alueelle. Neljä makuuhuonetta, joissa mukavasti kaappitilaa. Tilava olohuone-keittiö, jonne kodikkuutta tuo tulisija. Toimiva kodinhoitohuone, josta oma uloskäynti. Erillinen pukuhuone, jonka yhteydessä todella tilava vaatehuone. Terassi on katettu.

Kimara K 119

Neljä makuuhuonetta, joista yksi on erillään muista, ja sieltä on oma ovi suoraan pesutiloihin. Keittiössä on runsaasti laskutilaa, ja keittiö on erotettu olohuoneesta saarekkeella ja ruokapöydällä. Avarasta kodinhoitohuoneesta on kulku kätevästi ulos. Etuoven kuisti on kokonaan katettu.

Kimara K 125

Neljä makuuhuonetta, joista yksi on hieman erillään muista ja sopii hyvin esimerkiksi vierashuoneeksi. Varsinkin isoimmassa makuuhuoneessa on reilusti kaappitilaa. Olohuoneessa on korotettu sisäkatto, mikä tekee tilasta avaramman tuntuisen. Ruokailutilaan mahtuu isompikin ruokapöytä, ja keittiön liesisaareke toimii myös kätevänä tilanjakajana. Saunassa on tilaa vastakkaisille lauteille, ja tilavasta kodinhoitohuoneesta on kulku kätevästi ulos terassille. Kuisti ja terassi ovat katettuja ja molemmissa on tilaa ulkokalusteille.

Kimara K 126

Tyylikäs city-nurkkainen hirsikoti sopii myös kaava-alueelle. Neljä makuuhuonetta, joista yksi on omassa rauhassaan talon toisella sivulla. Kodikas olohuone, josta suora kulku katetulle terassille. Erillinen U-mallinen keittiö, jossa sopivasti laskutilaa. Ruokailutilaan mahtuu kunnon ruokapöytä. Kodinhoitohuoneesta kätevästi kulku suoraan ulos, ja tilan vieressä suuri vaatehuone.

Kimara K 139

Yläkerrassa kolme tilavaa makuuhuonetta sekä vaikkapa arkiolohuoneeksi sopiva aula, josta on kulku parvekkeelle. Yläkerran kylpyhuoneeseen mahtuu suihku. Alakerrassa olohuone on ylös asti auki, mikä yhdessä suurten ikkunoiden kanssa tekee tilasta todella valoisan ja ilmavan. Tulisija tuo kodikkuutta. Tilava ja käytännöllinen kodinhoitohuone, josta on kulku suoraan terassille.

Kimara K 141

Yläkerrassa kaksi todella suurta makuuhuonetta sekä oma vaatehuone. Alakerrassa kaksi makuuhuonetta, joista toisesta on ovi suoraan viihtyisälle terassille. Olohuone on auki ylös asti, mikä lisää tilantuntua. Tilava pesu- ja saunatila, josta pujahdat helposti terassille. Julkisivun yksityiskohtana varjoisa pergola.

Kimara K 144

Neljä makuuhuonetta, joista suurimmasta on kulku isolle, katetulle terassille. Olohuoneessa riittää huonekorkeutta, mikä yhdessä isojen ikkunoiden kanssa tekee tilasta valoisan. Tulisija toimii tilanjakajana olohuoneen ja keittiön välissä. Paljon kaappi- ja säilytystilaa. Saunassa tilaa vastakkaisille lauteille. Terassilla paljon tilaa ruokailuun ja viihtymiseen.

Kimara K 153

Tilava koti, jossa kolme makuuhuonetta ja työhuone. Makuuhuoneet sijaitsevat yläkerrassa ja suurimman yhteydessä on iso vaatehuone. Yläkerran kylpyhuoneeseen mahtuu suihku. Aula toimii vaikka arkiolohuoneena. Alakerrassa olohuoneeseen luo kodikkuutta tulisija, ja tilasta on kulku terassille. Tilava kodinhoitohuone tekee arjesta vähän sujuvampaa.

Kimara K 180

Neljä makuuhuonetta, joista yksi on alemmassa kerroksessa omassa rauhassaan ja sopii siten erinomaisesti esimerkiksi työ- tai vierashuoneeksi. Eteisessä ja tuulikaapissa on runsaasti säilytystilaa. Olohuoneen korotettu sisäkatto ja suuret ikkunapinnat tekevät tilasta avaran ja tulisija tuo kodikkuutta. Keittiöstä on kulku kulmaparvekkeelle, jonne mahtuu myös ruokapöytä, samoin suurimmasta makuuhuoneesta. Yläkerran kylpyhuoneessa on oma suihku. Alakerrassa on iso aulatila sekä takkahuone, joka sopii vaikkapa arkiolohuoneeksi. Iso kodinhoitohuone ja sen yhteydessä tilava vaatehuone helpottavat arkiaskareita. Saunaan mahtuu kerralla isompikin porukka.