Makuuhuone: 3

Kimara Outa 103

Toimiva, valoisa 1-kerroksinen talo. Kolme makuuhuonetta. Suuret ikkunat tekevät olohuone-keittiöstä valoisan, ja tilan tuntua lisää vino sisäkatto. Kaksi terassia, joista isommalla mahtuu hyvin ruokailemaan.

Kimara Outa 116 A

Tämä 2-kerroksinen talo mahtuu pienellekin tontille. Valoa tuovat isot läpitalon ikkunat. Alakerran olohuone-keittiöön mahtuu isokin ruokapöytä. Yläkerrassa kolme makuuhuonetta, tilava vaatehuone sekä parveke. Suuri terassi.

Kimara Outa 134

2-kerroksiseen kotiin tuovat avaruutta läpitalon ikkunat, iso eteisaula ja olohuoneesta yläkertaan aukeava avoin tila. Keittiö erotettu omaksi tilakseen. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, kaksi vaatehuonetta, wc ja tilava aula. Suuri terassi.

Kimara Outa 141

Ison olohuoneen keskellä sijaitseva keittiö on talon sydän. Avarassa tilassa on mukava sekä viihtyä oman perheen kesken että kestitä vieraita. Isot ikkunat ja vino-katto lisäävät tilan tuntua. Talossa on kolmen tilavan makuuhuoneen lisäksi työ- ja vierashuone. Säilytystilaa tuovat kaksi vaatehuonetta, joista isompi kodinhoitohuoneen yhteydessä. Kodinhoitohuoneeseen pääsee myös ulkoa kuistilta – koiran tassut ja kuraiset saappaat saa pestyä kätevästi. Talon mittaiselle terassille mahtuu vaikka kesäkeittiö.

Raami Duo 67 Pulpettikatto

Mukavan kokoinen mökki, jossa riittää tilaa oleskeluun – sisällä ja ulkona. Moderni pulpettikatto ja näyttävä city-nurkka tekevät ilmeestä linjakkaan. A- mallissa on saunan ja pesu-/pukuhuoneen lisäksi tilaa myös varastolle. B-mallissa sauna on korvattu hiukan isommalla varastotilalla, joka muuntuu tarvittaessa vaikka työhuoneeksi. Kummassakin mallissa on kaksi makuuhuonetta, keittiö ja viihtyisä tupa.

Raami Duo 67 Harjakatto

Mukavan kokoinen mökki, jossa riittää tilaa oleskeluun – sisällä ja ulkona. Harjakatto ja ristinurkka takaavat perinteikkään mökkitunnelman. A-mallissa on saunan ja pesu-/pukuhuoneen lisäksi tilaa myös varastolle. B-mallissa sauna on korvattu hiukan isommalla varastotilalla, joka muuntuu tarvittaessa vaikka työhuoneeksi. Kummassakin mallissa on kaksi makuuhuonetta, keittiö ja viihtyisä tupa.

Kimara K 108

Kimaran uusi moderni kaupunkimalli. Kaikki kolme makuuhuonetta on sijoitettu yläkertaan omaan rauhaansa. Yläkerrassa on myös kodinhoitohuone ja sen yhteydessä ikkunallinen vaatehuone, ja oma wc, jossa on suihkuvaraus. Tilava olohuone-keittiö on valoisa, ja suuret maisemaikkunat päästävät luonnon lähelle. Terassi on katettu ja suojaisa. Autokatoksen jatkeena on tilava varasto.

Kimara K 101

Kimaran uusi moderni kaupunkimalli. Kolme makuuhuonetta, joista suurimmassa oma vaatehuone. Avaraan ja valoisaan olohuone-keittiöön mahtuu helposti suurempikin ruokapöytä. Saunasta ja kodinhoitohuoneesta on oma kätevä uloskäynti. Katettu terassi on koko talon levyinen. Kaikki sisäänkäynnit on yhdellä seinällä, joten talon voi sijoittaa myös lähemmäksi tontin rajaa. Autokatoksen jatkeena on tilava varasto.

Kimara K 98

Kolme makuuhuonetta, joista yksi on omassa rauhassaan erillään muista, ja sieltä on kulku suoraan pesutiloihin. Eteisessä on reilusti säilytystilaa. Tilava olohuone-keittiö, josta on uloskäynti terassille. Lisäksi arkea helpottaa kulku sisään tai ulos kodinhoitohuoneen ja keittiön kautta.

Kimara K 100

Muuttovalmis hirsitalo on vaivaton valinta uudeksi kodiksi.

Yksikerroksinen hirsikoti, jossa kolme tilavaa makuuhuonetta talon eri kulmissa. Talon sydän on tulisija aivan keittiön ja olohuoneen rajalla. Keittiössä riittää laskutilaa, ja siellä on kätevä aamiaispöytä. Olohuoneesta pääset suoraan ulos tilavalle terassille. Makuuhuoneeseen on mahdollista lisätä oma sisäänkäynti suoraan pesuhuoneeseen. Kodinhoitohuoneessa on oma kätevä uloskäynti.

 

Kimara K 106

Kolme tilavaa makuuhuonetta, jotka kaikki ovat yläkerrassa erillään oleskelutiloista. Yläkerrassa on myös tilava kylpyhuone, jonne voi sijoittaa esimerkiksi pesukoneen. Keittiö on käytännöllisesti L-kirjaimen mallinen. Pesuhuone toimii kakkos-WC:nä. Olohuoneesta on kulku katetulle, näppärän kokoiselle terassille.

Kimara K 107

Kolme tilavaa makuuhuonetta yläkerrassa. Yläkerrassa on myös suuri kylpyhuone, joka toimii samalla kätevästi kodinhoitohuoneena. Avara olohuone-keittiö. Pesuhuone toimii kätevästi kakkos-WC:nä. Olohuoneesta kulku katetulle terassille. Talon yhteydessä myös autokatos.

Kimara K 114

Kolme tilavaa makuuhuonetta, joista suurimmassa pariovilla erotettu iso vaatehuone arkea helpottamassa. Avara keittiö, jossa tilaa isolle ruokapöydälle, sekä tilava olohuone, jonne tulisija tuo kodikasta tunnelmaa. Kodinhoitohuoneesta kulku suoraan ulos. Terassi on katettu.

Kimara K 116

Kolme tilavaa makuuhuonetta, jotka on sijoitettu sopivasti talon yhteen kulmaan. Olohuone on todella avara, ja tilantuntua lisää vino sisäkatto. Ruokailutilaan mahtuu isompikin ruokapöytä. Keittiö on erotettu omaksi tilakseen. Kodinhoitohuoneesta pääset suoraan sekä olohuoneeseen että terassille. Kodinhoitohuoneen yhteydessä on kätevä kakkos-WC.

Kimara K 117

Kolme tilavaa makuuhuonetta, joista yksi on omassa rauhassaan talon toisella seinustalla. Olohuoneen katto on korkealla, mikä lisää valoisuutta ja tilantuntua. Tuulikaapissa ja avarassa eteisessä reilusti säilytystilaa. Kodinhoitohuoneesta on kulku suoraan ulos saunakuistille, jossa on mukava vilvoitella. Saunassa mahdollisuus puulämmitteiseen kiukaaseen. Olohuoneesta ovi isolle, osin katetulle terassille.

Kimara K 121

Kolme makuuhuonetta, joista kaksi isointa yläkerrassa. Päämakuuhuoneen yhteydessä todella tilava vaatehuone. Toisessa yläkerran makuuhuoneessa tilaa vaikka kahdelle sängylle. Yläkerrassa lisäksi parveke sekä tilava aula, joka sopii arkiolohuoneeksi. Yläkerran wc:ssä on tilaa suihkulle. Alakerran makuuhuone sopii rauhallisuutensa takia hyvin vierashuoneeksi. Keittiön tasot ovat kolmella seinällä ja ikkunan edessä oleva taso toimii vaikkapa aamiaispöytänä. Ruokailutilaan mahtuu isompikin ruokapöytä. Kodinhoitohuoneesta on kulku kätevästi suoraan ulos. Sekä kuisti että terassi ovat katettuja ja varsinkin terassilla on tilaa pihakalusteille.

Kimara K 123

Kolme makuuhuonetta, joista suurimmassa oma vaatehuone. Tilavassa eteisessä hyvin säilytystilaa. Olohuoneen korotettu sisäkatto tekee tilasta avaran ja valoisan tuntuisen. Saunasta on lyhyt matka terassille vilvoittelemaan, kiitos kodinhoitohuoneen oman uloskäynnin. Iso osittain katettu terassi, jossa tilaa mm. pihakalusteille.

Kimara K 136

Kolme makuuhuonetta, joissa mukavasti säilytystilaa. Säilytystilaa riittää kiitos suuren tuulikaapin sekä tilavan vaatehuoneen. Korotettu sisäkatto tekee olohuoneesta tilavamman tuntuisen ja suuret ikkunat päästävät valon sisään. Takka lisää kodikkuutta. Tilavasta kodinhoitohuoneesta on uloskäynti kätevästi terassille. Pesuhuoneeseen mahtuu kaksi suihkua ja saunassa on tilaa vastakkaisille lauteille.

Kimara Aurinkorinne

Tämä nykyaikainen ekologinen hirsikoti on myös vuoden 2013 asuntomessujen yleisön suosikki ja messujen paras talo. Kolme tilavaa makuuhuonetta, joista suurimmassa on tyylikkäät pariovet. Säilytystilaa riittää kiitos suuren tuulikaapin sekä tilavan vaatehuoneen. Korotettu sisäkatto tekee olohuoneesta tilavamman tuntuisen ja suuret ikkunat päästävät valon sisään.  Takka lisää kodikkuutta. Tilavasta kodinhoitohuoneesta on uloskäynti kätevästi terassille. Pesuhuoneeseen mahtuu kaksi suihkua ja saunassa on tilaa vastakkaisille lauteille.

Kimara Katariina

Yläkerrassa on kolme suurta makuuhuonetta sekä todella tilava aula,  joka toimii vaikkapa arkiolohuoneena. Lisäksi iso kylpyhuone, jossa tilaa suihkulle. Alakerrassa työhuone omassa rauhassaan. Ruokailutilaan mahtuu kunnon ruokapöytä. Olohuone on auki ylös asti, ja tunnelmaa luo tulisija. Iso kodinhoitohuone, ja pesutiloista pääsee suoraan ulos. Kulmaparveke ja terassi ovat lasitettuja, mikä lisää viihtyvyyttä. Tässä mallissa on myös hissi. 

Kimara 161

Kolme makuuhuonetta, jotka on sijoitettu talon toiselle reunalle. Olohuone-keittiön vino sisäkatto yhdessä suuren ikkunapinnan kanssa tekee tilasta avaramman. Keittiössä on käytännöllinen liesisaareke ja hyvin tilaa suurelle ruokapöydälle. Saunaan mahtuu kerralla isompikin seurue. Paljon terassitilaa molemmin puolin taloa.