Makuuhuone: 2

Kimara Outa 85

Vapaa-ajan luksusta pienelle perheelle. Toimiva ja selkeä pohjarakenne. Kaksi makuuhuonetta, jotka sijoitettu vierekkäin toiselle seinustalle. Yhdistetyn keittiö- ja olohuoneen isoista ikkunoista avautuu näkymä koko talon pituiselle terassille. Tilan tuntua lisää vino sisäkatto. Saunan pukuhuoneesta pääset suoraan terassille. Pesuhuoneen yhteydessä on kätevä kakkos-WC.

Kimara Pontti Huvila 1 – 50

Upeasti maisemaan avautuva tupakeittiö ja myös makuuhuoneesta hieno näkymä suoraan pääilmansuuntaan. Vino sisäkatto lisää tilan tuntua ja isot ikkunat tuovat valoa. Sisäänkäynti on koko rakennuksen levyiseltä terassilta. Huvila 1 – 50 on valittavissa saunallisena versiona tai kahdella makuuhuoneella varustettuna versiona.

Raami Duo 57 Pulpettikatto

Todella tilava saunamökki selkeälinjaisella, modernilla ulkoasulla. Valitse saunallinen A-malli tai saunaton B-malli, jossa tila on hyödynnetty makuutilana. Kummassakin mallissa on tilaa sekä keittiölle että wc:lle.

Kimara Raami Duo 57 Harjakatto

Todella tilava saunamökki perinteisellä mutta silti raikkaalla ulkoasulla. Valitse saunallinen A-malli tai saunaton B-malli, jossa tila on hyödynnetty makuutilana. Kummassakin mallissa on tilaa sekä keittiölle että wc:lle.

Kimara K 71

Kimaran uusi moderni kaupunkimalli. Kahden makuuhuoneen kompakti hirsikoti, jossa on neliöt oikeissa paikoissa. Olohuone-keittiön suuret maisemaikkunat päästävät valon ja luonnon sisään ja saavat tilan tuntumaan kokoaan suuremmalta. Saunasta ja kodinhoitohuoneesta on kulku kätevästi ulos. Koko seinän levyinen terassi on suojaisa paikka viettää iltaa.

Kimara K 70

Muuttovalmis hirsitalo on vaivaton valinta uudeksi kodiksi.

Yksikerroksinen koti, jossa kaksi viihtyisää makuuhuonetta. Tulisija tuo tunnelmaa olohuoneeseen, ja samassa tilassa olevaan keittiöön mahtuu myös mukavan kokoinen ruokapöytä. Saunasta ja pesutiloista pääset kätevästi kodinhoitohuoneen läpi katetulle terassille, jolla on tilaa myös ruokailuryhmälle.

 

Kimara Raami 63

Tästä modernilla city-nurkalla varustetusta mallista on saatavilla kaksi eri vaihtoehtoa. Voit valita, haluatko mallin saunalla vai käytätkö saunalle suunnitellun tilan muuhun asumiskäyttöön.

Kimara Raami 60

Tässä mallissa pääsee parhaiten oikeuksiin Raamin muunneltavuus. Jos tontilla on erillinen saunarakennus tai haluat sellaisen, valitse vaihtoehto B. Jos haluat pitää saunan ja päärakennuksen yhdessä, valitse vaihtoehto A.

Kimara Raami 32

Moderni pulpettikattoinen saunan ja tuvan yhdistelmä. Jättämällä saunan pois saat luotua itsellesi kahden makuuhuoneen piharakennuksen.

Kimara K 80

Kahden makuuhuoneen kokonaisuus, jossa on kaikki tarpeellinen. Makuuhuoneiden väliin sijoitettu vaatehuone antaa lisää säilytystilaa, ja olohuone-keittiö hurmaa valoisuudellaan. Pesutiloista ja kodinhoitohuoneesta sekä keittiöstä on kulku kätevästi suoraan terassille.

Kimara K 85

Tyylikäs city-nurkkainen hirsikoti sopii myös kaava-alueelle. Kaksi makuuhuonetta talon eri puolilla. Tuulikaapissa ja eteisessä runsaasti säilytystilaa. Olohuoneessa riittää huonekorkeutta, mikä yhdessä suurten ikkunoiden kanssa tekee tilasta todella avaran ja valoisan. Saunasta lyhyt matka terassille vilvoittelemaan. Osittain katetulle terassille mahtuu useampikin terassikaluste. Myös kuisti on katettu.

Kimara K 86

Kaksi napakkaa makuuhuonetta ja tilava olohuone-keittiö, jossa ruokapöytä toimii tilanjakajana. Pesutiloista ja kodinhoitohuoneesta kulku kätevästi ulos. Katetulle terassille mahtuu myös ruokailuryhmä.

Kimara K 90

Kaksi makuuhuonetta ja tilava olohuone-keittiö. Keittiö on U-kirjaimen mallinen, joten laskutilaa riittää varmasti. Erillinen kylpyhuone, joka toimii samalla kodinhoitohuoneena. Tässä mallissa saunatiloihin ja pukuhuoneeseen on oma sisäänkäynti terassilta. Terassi on sijoitettu suojaisaan paikkaan talon kulmaan.

Kimara K 93

Kaksi makuuhuonetta alakerrassa ja parvella lisää makuutilaa. Olohuone on auki ylös asti, mikä yhdessä suurten ikkunoiden kanssa tekee tilasta avaramman. Tulisija tuo kodikkuutta. Saunasta on lyhyt matka suurelle, osin katetulle terassille vilvoittelemaan.

Kimara 103

Kaksi kompaktia makuuhuonetta. Olohuoneessa riittää avaruudentuntua, ja tulisija takaa kodikkuuden. Erillinen keittiö, jossa tilaa ruokapöydälle. Paljon säilytystilaa tuulikaapissa ja eteisessä. Pesuhuoneesta ja saunasta pääsee kätevästi suoraan katetulla, tilavalle terassille. 

Kimara 114

Kaksi makuuhuonetta, joista suuremmassa tilava, liukuovin erotettu vaatehuone. Korotettu sisäkatto ja suuret ikkunat lisäävät tilantuntua. Tilaa kunnon ruokapöydälle. Kompakti keittiö. Pesutiloista kulku kätevästi ulos terassille.

Kimara 118

Kaksi mukavankokoista makuuhuonetta. Olohuone-keittiön vino sisäkatto ja suuret ikkunat lisäävät avaruuden tuntua ja valoisuutta. Tuulikaapissa ja eteisessä riittää säilytystilaa. Saunasta on lyhyt matka katetulle terassille, joka jatkuu aurinkoisena avoterassina.

Kimara 125

Kaksi makuuhuonetta, joista toisesta pääset tyylikkäiden lasiliukuovien ansiosta suoraan aurinkoiselle terassille. Korotettu sisäkatto ja suuret ikkunat lisäävät tilantuntua. Keittiöön mahtuu isompikin ruokapöytä. Hyvänkokoinen saunaosasto. Yksityiskohtana viihtyisä lasikatettu atrium.

Kimara 126

Kaksi kompaktia makuuhuonetta. Korotettu sisäkatto ja suuret ikkunat tekevät olohuone-keittiöstä valoisan. Saunasta pääset helposti vilvoittelemaan suurelle terassille, joka kiertää taloa kahdella seinustalla. Terassilla hyvin tilaa myös ruokailuryhmälle.

Kimara 128

Kaksi makuuhuonetta, joissa mukavasti kaappitilaa. Toisesta makuuhuoneesta pariovet suoraan terassille. Olohuone-keittiön vino sisäkatto ja isot ikkunat lisäävät avaruuden tuntua ja valoisuutta. Olohuoneen sydämenä kodikas tulisija. Kätevä erillinen pukuhuone saunatiloissa. Viihtyisä osittain katettu suuri terassi, jonne mahtuu isompikin ruokapöytä.

Kimara 132

Alakerrassa kaksi makuuhuonetta omassa rauhassaan ja lisää makuutilaa parvella. Olohuone on auki ylös asti, mikä yhdessä isojen ikkunoiden kanssa tekee tilasta avaramman. Saunassa on mahdollisuus puulämmitteiselle kiukaalle ja sieltä on lyhyt matka terassille vilvoittelemaan. Paljon terassitilaa, josta osa katettu. 

Kimara 145

Kaksi makuuhuonetta ja parvella reilusti lisää makuu- ja oleskelutilaa. Olohuone on auki ylös asti, mikä yhdessä suurten ikkunoiden kanssa tekee tilasta avaramman. Tulisija tuo tunnelmallisuutta. Saunasta on lyhyt matka osittain katetulle terassille vilvoittelemaan.

Kimara 186

Toinen makuuhuoneista on alakerrassa omassa rauhassaan. Parvella riittää nukkumis- ja oleskelutilaa isommallekin porukalle. Olohuone on auki ylös asti, mikä yhdessä suurten ikkunoiden kanssa tekee tilasta todella avaran ja valoisan. Ruokailutilaan mahtuu suurempikin ruokapöytä. Saunasta on lyhyt matka terassille vilvoittelemaan. Terassin yksityiskohtana on suojaisa pergola.

Kimara 289

Rinnetontille sopiva koti. Yläkerroksessa kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa tilava vaatehuone. Olohuoneeseen tulvii valoa isoista ikkunoista ja oleskella voi myös taloa kiertävällä suurella parvekkeella. Alakerroksessa on viihtyisä takkahuone, joka toimii arkiolohuoneena. Kodinhoitohuoneessa ja pesuhuoneessa riittää tilaa. Erikoisuutena harrastehuone, josta teet vaikka kuntosalin.

Kimara 64

Kaksi tilavaa makuuhuonetta. Vino sisäkatto tekee tiloista avaramman tuntuisia. Saunassa mahdollisuus puulämmitteiselle kiukaalle. Viihtyisä katettu kuisti.

Kimara 81

Kaksi makuuhuonetta, joissa mukavasti kaappitilaa. Vino sisäkatto lisää tilantuntua ja valoisuutta. Tuulikaapissa ja eteisessä hyvin säilytystilaa ja kuistin yhteydessä lämmin varasto. Katetulla terassilla hyvin tilaa oleiluun.

Kimara 88

Kaksi makuuhuonetta, joissa mukavasti kaappitilaa. Olohuone-keittiön vino sisäkatto ja isot ikkunat lisäävät avaruuden tuntua ja valoisuutta. Saunasta lyhyt matka terassille vilvoittelemaan ja siellä on mahdollisuus puulämmitteiselle kiukaalle. Katetulla terassilla tilaa oleskeluun ja grillaukseen.

Kimara 89 A/B

Kaksi hyvänkokoista makuuhuonetta. Eteisessä ja tuulikaapissa mukavasti säilytystilaa. Käytännöllinen ja toimiva kodinhoitohuone, josta kulku suoraan takapihalle. Saunassa mahdollisuus puulämmitteiselle kiukaalle. Tämä malli on saatavilla myös vinttivarauksella, jolloin voit viimeistellä yläkerran tarpeidesi mukaan.

Kimara 89 A: Olohuone-keittiö yhtä, avaraa tilaa läpi talon
Kimara 89 B: Tilava olohuone ja keittiö vierekkäin talon toisella sivulla. Isommalle terassille kulku suoraan keittiöstä. 

Kimara 96

Kaksi mukavankokoista makuuhuonetta. Eteisessä runsaasti säilytystilaa. Saunassa mahdollisuus puulämmitteiselle kiukaalle. Katettu terassi, jonne mahtuu isompikin ruokapöytä. Myös kuisti on kokonaan katettu.

Kimara Pariaitta

Perinteinen yksikerroksinen pariaitta, jossa paljon makuutilaa.

Kimara Luhtiaitta

Perinteinen luhtiaitta, jossa paljon makuu- ja oleskelutilaa niin ylä- kuin alakerrassakin.