Huoneistoala: alle 50 m²

Kimara Pontti Autokatos 12,5

Moderni autokatos, jossa on myös pyörille oma paikkansa. Käynti ikkunalliseen, lukittavaan varastoon suoraan autokatoksesta.

Kimara Pontti Autokatos 9

Autokatos sekä omalla sisäänkäynnillä varustettu ikkunallinen päätyvarasto.

Kimara Pontti Huvila 4 – 30

Todelliset tehoneliöt joko saunalla tai erillisellä makuuhuoneella varustettuna. Oma terassi sisäänkäynnille ja käyttöalan lähes kaksinkertaistava oleskeluterassi, jonka lasittamalla saat lähes sisätilojen veroista tilaa kesäaikaan.

Kimara Pontti Huvila 4 – 25

Kompakti kokonaisuus valittavissa saunalla tai makuuhuoneella perheen tarpeiden mukaan. Terassi on koko rakennuksen levyinen, suojaa säältä ja antaa mahdollisuuksia erilaisiin kalustuksiin. Valitse huvilaasi sauna tai makuuhuone tarpeesi mukaan.

Kimara Pontti Huvila 3 – 30

Pirteä kokonaisuus makuuhuoneella tai saunalla. Isot ikkunat tuovat luonnon sisään ja sisätila saa luonnollisen jatkumon ulos ison terassin ansiosta.

Kimara Pontti Huvila 3 – 25

Malliston pienimmissäkin versioissa isot päätyikkunat ovat pääosasssa. Saunallisessa versiossa on oma uloskäynti ja makuuhuoneella varustetussa versiossa on kaikki asumisen toiminnot tiiviissä koossa. Voit myös jättää väliseiniä rakentamatta, jolloin tila avartuu entisestään.

Kimara Pontti Huvila 2 – 30

Harjakattoisessa huvilassa on mukavasti tilaa vapaa-ajan viettoon. Valoa antavat isot ikkunat ja vino sisäkatto luo tilan tuntua. Tuvassa on minikeittiö ja tilaa sohvaryhmälle. Rakentamalla avoimen terassin kiertämään rakennuksen sivuja, saat rakennuksen istumaan hienosti tontille. Huvila 2 – 30 on valittavissa saunallisena tai makuuhuonevaihtoehtona, riippuen perheen tarpeesta.

Kimara Pontti Huvila 1 – 50

Upeasti maisemaan avautuva tupakeittiö ja myös makuuhuoneesta hieno näkymä suoraan pääilmansuuntaan. Vino sisäkatto lisää tilan tuntua ja isot ikkunat tuovat valoa. Sisäänkäynti on koko rakennuksen levyiseltä terassilta. Huvila 1 – 50 on valittavissa saunallisena versiona tai kahdella makuuhuoneella varustettuna versiona.

Kimara Pontti Huvila 1 – 30

Moderni vapaa-ajan viettoon soveltuva rakennus. Saunallisessa versiossa on oma pieni terassi löylyjen jäähdyttelyä varten. Saunattomassa versiossa löytyy myös erillinen wc tuvan ja makuuhuoneen lisäksi. Molemmissa on myös iso katettu oleskeluterassi.

Kimara Pontti Huvila 1 – 25

Saunallinen malli on suunniteltu saunomisen ehdoilla kaksine terasseineen ja rakennus toimii loistavasti vaikka erillisenä rantasaunana. Saunaton versio on todellinen tilankäytön taidonnäyte ja tilaratkaisuja voit myös säätää rakennusvaiheessa suunnittelemalla väliseinäratkaisut omien tarpeidesi mukaisiksi.

Raami Duo 19 Pulpettikatto

Näppärän kokoinen saunamökki, jossa linjakas city-nurkka ja pulpettikatto. A- mallissa on tuvan lisäksi sauna, ja B-mallissa saunan tilalla on toinen huone – sopiva vaikka vieras- tai työhuoneeksi tai varastoksi.

Raami Duo 19 Harjakatto

Näppärän kokoinen saunamökki ristinurkilla ja harjakatolla. A-mallissa on tuvan lisäksi sauna ja B-mallissa saunan tilalla on toinen huone – sopiva vaikka vieras- tai työhuoneeksi tai varastoksi.

Raami Duo 67 Pulpettikatto

Mukavan kokoinen mökki, jossa riittää tilaa oleskeluun – sisällä ja ulkona. Moderni pulpettikatto ja näyttävä city-nurkka tekevät ilmeestä linjakkaan. A- mallissa on saunan ja pesu-/pukuhuoneen lisäksi tilaa myös varastolle. B-mallissa sauna on korvattu hiukan isommalla varastotilalla, joka muuntuu tarvittaessa vaikka työhuoneeksi. Kummassakin mallissa on kaksi makuuhuonetta, keittiö ja viihtyisä tupa.

Raami Duo 67 Harjakatto

Mukavan kokoinen mökki, jossa riittää tilaa oleskeluun – sisällä ja ulkona. Harjakatto ja ristinurkka takaavat perinteikkään mökkitunnelman. A-mallissa on saunan ja pesu-/pukuhuoneen lisäksi tilaa myös varastolle. B-mallissa sauna on korvattu hiukan isommalla varastotilalla, joka muuntuu tarvittaessa vaikka työhuoneeksi. Kummassakin mallissa on kaksi makuuhuonetta, keittiö ja viihtyisä tupa.

Raami Duo 57 Pulpettikatto

Todella tilava saunamökki selkeälinjaisella, modernilla ulkoasulla. Valitse saunallinen A-malli tai saunaton B-malli, jossa tila on hyödynnetty makuutilana. Kummassakin mallissa on tilaa sekä keittiölle että wc:lle.

Kimara Raami Duo 57 Harjakatto

Todella tilava saunamökki perinteisellä mutta silti raikkaalla ulkoasulla. Valitse saunallinen A-malli tai saunaton B-malli, jossa tila on hyödynnetty makuutilana. Kummassakin mallissa on tilaa sekä keittiölle että wc:lle.

Raami Duo 36 Pulpettikatto

Selkeälinjainen, pulpettikattoinen saunamökki, jonka katon alla on tilaa myös ruokailuryhmälle. A-mallissa on tuvan lisäksi sauna ja erillinen pesuhuonetila, ja B-mallissa on saunan sijaan tilat esimerkiksi varastolle ja wc:lle.

Raami Duo 36 Harjakatto

Harjakattoinen kompakti saunamökki, jonne mahtuu myös keittonurkkaus. A-mallissa on tuvan lisäksi sauna ja erillinen pesuhuonetila, ja B-mallissa on saunan sijaan tilat esimerkiksi varastolle ja wc:lle. Terassille mahtuu hyvin grilli ja ruokaryhmä.

Raami Duo 40 Pulpettikatto

Valoisa, selkeälinjainen moderni saunamökki, jossa on mukavasti tilaa oleskeluun sisällä ja ulkona. Voit valita malli, jossa on saunan lisäksi pesuhuone/pukuhuone (A-malli) tai rakentaa saunan tilalle vaikka toisen makuuhuoneen (B-malli).

Raami Duo 40 Harjakatto

Tilava harjakattoinen ja ristinurkkainen saunamökki, jossa on mukavasti tilaa oleskeluun sisällä ja ulkona. Voit valita malli, jossa on saunan lisäksi pesuhuone/pukuhuone (A-malli) tai rakentaa saunan tilalle vaikka toisen makuuhuoneen (B-malli).

Kimara Raami 65

Kimaran klassikko-malli on nyt saatavana myös Raami-mallina. Tästä isolla ja suojaisalla terassilla varustetusta mallista on saatavilla kaksi mallia: saunalla (A) tai ilman (B).

Kimara Raami 63

Tästä modernilla city-nurkalla varustetusta mallista on saatavilla kaksi eri vaihtoehtoa. Voit valita, haluatko mallin saunalla vai käytätkö saunalle suunnitellun tilan muuhun asumiskäyttöön.

Kimara Raami 60

Tässä mallissa pääsee parhaiten oikeuksiin Raamin muunneltavuus. Jos tontilla on erillinen saunarakennus tai haluat sellaisen, valitse vaihtoehto B. Jos haluat pitää saunan ja päärakennuksen yhdessä, valitse vaihtoehto A.

Kimara Raami 56

Modernilla city-nurkalla varustettu Raami 56 soveltuu hyvin jopa kesämökiksi tai pihapiiriin kesäasunnoksi.

Kimara Raami 43

Täysikokoisella makuuhuoneella varustettu tilaihme. Ison makuutilan lisäksi malliin kuuluu tupakeittiö, pesuhuone, sauna, terassi sekä kuisti.

Kimara Raami 41

Mökki, josta ei puutu mitään. Oma makuuhuone, tilava tupakeittiö, sauna ja laaja terassi mahdollistavat viihtymisen pitkälle syksyyn.

Kimara Raami 37

Kompakti kokonaisuus, jossa yhdistyy makuusoppi sekä tupakeittiö. Avarat ikkunat tuovat lisäksi valtavasti luonnonvaloa sekä tilan tuntua.

Kimara Raami 35

Koko seinän kattavat ikkunat sekä suuri terassi tarjoavat uskomattomat puitteet nauttia ympäröivästä tunnelmasta.

Kimara Raami 34

Ajaton ulkomuoto ja suunnittelu takaavat tyylikkyyden vielä pitkän ajankin jälkeen. Isojen ikkunoiden ansiosta nautit luonnonvalosta pitkälle iltaan.

Kimara Raami 32

Moderni pulpettikattoinen saunan ja tuvan yhdistelmä. Jättämällä saunan pois saat luotua itsellesi kahden makuuhuoneen piharakennuksen.

Kimara Raami 11

Perinteisesti suunniteltu saunarakennus on loistava valinta täydentämään omaa pihaa.

Kimara Raami 10

Kaikki mitä saunomiseen tarvitset – eikä mitään ylimääräistä: kompaktin kokoinen, ulkomuodoltaan linjakas pihasauna, jossa erillinen pukuhuone. Sopii tyylinsä puolesta monenlaiseen pihapiiriin.

Kimara 58

Yksi tilava makuuhuone ja todella avara tuvan ja keittiön yhdistelmä, jossa kodikas takka. Suuret pesutilat ja saunassa mahdollisuus puulämmitteiselle kiukaalle. Pesuhuoneesta katetulle kulku terassille vilvoittelemaan.

 

Kimara 59

Yksi makuuhuone ja paljon lisää makuutilaa parvella. Tupa on avoin ylös asti, mikä lisää valoisuutta ja ilmavuutta. Tuvassa tunnelmallinen takka. Keittiön puolelle mahtuu ruokapöytä. Saunatiloihin on oma sisäänkäynti ulkoa.

Kimara 62

Makuutilat parvella. Tupa on auki ylös asti, mikä tekee tilasta avaran ja valoisan. Mahdollisuus pienelle keittiölle. Tilava pesuhuone ja sauna, jossa on mahdollisuus puulämmitteiselle kiukaalle. Viihtyisä katettu terassi, jossa tilaa oleskeluun.

Kimara 83

Yksi makuuhuone ja parvella reilusti lisää makuutilaa. Tilava tupa, joka on auki ylös asti, mikä yhdessä suurten ikkunapintojen kanssa lisää valoisuutta ja avaruudentuntua. Eteisessä hyvin kaappitilaa. Keittiön puolelle mahtuu ruokapöytä. Katettu kuisti sekä terassi, jolla tilaa oleskeluun.

Kimara Savusauna

Perinteinen savusauna, joka täyttää kaikki kunnon savusaunan kriteerit: riittävä sisäkorkeus, matala ovi, ikkuna lauteet juuri oikealla korkeudella sekä takaseinällä räppänä. Edessä kuisti vilvoittelua varten.

Kimara 44

Tuvassa sopivasti tilaa ruokailuun ja oleskeluun sekä tunnelmallinen takka. Tilavat pesuhuone ja sauna. Lisätilan takaavat kaksi terassia mökin molemmin puolin: toisella puolella voit vaikka ruokailla, toisella puolella vilvoittelet löylyjen jälkeen.

Kimara 45

Iso tupa, jossa tilaa minikeittiölle ja oleskeluun. Tulisija luo tunnelmaa. Pesuhuoneessa wc-istuin, suihku ja pesuallas, saunassa puulämmitteinen kiuas. Tilava terassi vilvoitteluun ja oleiluun.

Kimara 47

Iso tupa, jossa tilaa minikeittiölle ja oleskeluun. Tulisija luo tunnelmaa. Pesuhuoneessa suihku, isossa saunassa puulämmitteinen kiuas. Tilava terassi vilvoitteluun ja oleiluun. Paljon ikkunapinta-alaa.

Kimara 49

Iso tupa, jossa tilaa minikeittiölle ja oleskeluun. Tulisija luo tunnelmaa. Tupa on auki ylös asti, joten se on avara. Pesuhuoneessa wc-istuin, suihku ja pesuallas, saunassa puulämmitteinen kiuas. Tilava terassi vilvoitteluun ja oleiluun. Parvella makuutilaa.

Kimara 50

Tuvassa sopivasti tilaa ruokailuun ja oleskeluun sekä tunnelmallinen takka. Sauna on erikseen saman katon alla, joten löylyihin pääsee kuivin jaloin terassia pitkin. Tilavalle terassille mahtuu mm. ruokailuryhmä. Polttopuille on varattu oma soppi terassin nurkasta.

Kimara 55 A

Kimara 55 A: Avara tupa on auki ylös asti. Tilaa sohvan ja pöydän lisäksi minikeittiölle. Parvella on nukkumatilaa. Pesuhuoneessa wc-istuin, suihku ja pesuallas, saunassa puulämmitteinen kiuas. Tilava katettu terassi vilvoitteluun ja oleiluun.

Kimara Grillikatos 1

Kimara grillikatos on kaunis ja sopii kesämökille tai pihapiiriin.

Kimara-malliston pienempään grillikatokseen mahtuu mukavasti grillaamaan ja seurustelemaan sateisellakin säällä. Malliltaan perinteinen katos mahtuu pienemmällekin tontille.

Kimara Grillikatos 2

Kimara-malliston isompaan grillikatokseen mahtuu suurempikin seurue sateesta huolimatta. Näkymä säilyy avoimena joka suuntaan.

Kimara Pihakeittiö 1

Kompakti pihakeittiö, jossa yksityiskohtana valoisat lasipariovet. Suuret ikkunat tekevät tilasta valoisan. Sisään mahtuu jopa kahdeksan ruokailijaa, ja tila muuntuu tarvittaessa vaikkapa vierasmajaksi.

Kimara Pihakeittiö 2

Pulpettikattoinen pihakeittiö kesämökille – sekä niin moderniin kuin perinteisempäänkin pihapiiriin. Avomalli antaa tilaa isommallekin seurueelle ja mahdollisuuden nauttia luonnosta.

Kimara Pariaitta

Perinteinen yksikerroksinen pariaitta, jossa paljon makuutilaa.

Kimara Luhtiaitta

Perinteinen luhtiaitta, jossa paljon makuu- ja oleskelutilaa niin ylä- kuin alakerrassakin.

Kimara Puucee

Perinteinen pieni puucee, jossa tilat kahdelle asioijalle. Tässä puuceessä riittää tilaa monenlaisille kuivakäymäläratkaisuille.

Kimara Leikkimökki

Hirsiunelma myös perheen pienimmille. Kimara Leikkimökki sopii kaikenlaisiin pihapiireihin ja voidaan maalata tai pinnoittaa vaikka päärakennuksen väriseksi. Kätevän kokoinen leikkimökki on kalustettavissa kaikenlaisiin leikkeihin, ja se tarjoaa myöhemmin kouluikäisellekin oman, rauhallisen kesämajan.

Kimara Varasto 1

Todellinen monikäyttöinen varastorakennus pienellekin pihalle. Pohjaratkaisussa on halkokatoksen erottamana puucee ja varasto, joka toimii tarvittaessa myös vierashuoneena.

Kimara Varasto 2

Tilavaan halkokatokseen mahtuu paljon polttopuita. Ovelliset huoneet toimivat hyvin varastoina, mutta toisesta voi tehdä tarvittaessa myös puuceen.

Kimara Varasto 3

Kompakti piharakennus sopii erinomaisesti esimerkiksi pihalelujen tai puutarhatyökalujen säilytykseen.

Kimara Varasto 4

Tilava pihavarasto, joka sopii moneen käyttöön, kuten grillin, pihalelujen ja pientyökalujen tai vaikka kausitavaroiden säilyttämiseen. Varastoa voidaan myös tarvittaessa käyttää nukkuma-aittana.

Kimara Varasto 5

Todella tyylikäs, pulpettikattoinen monikäyttörakennus. Tilavan nukkuma-aitan lisäksi samankokoinen pariovellinen varasto, joka toimii tarvittaessa toisena majoitushuoneena. Puuceen voi muuntaa tarvittaessa esimerkiksi työkaluvarastoksi.

Kimara Varasto 6

Näppärän kokoinen pihavarasto, jonne mahtuvat hyvin niin harrastusvälineet kuin puutarhatyökalutkin, ja tarvittaessa muutat varaston vierasmajaksi lisäämällä sinne sängyn. Tuplaovien ansiosta tavaran liikuttelu on helpompaa. Kaksi ikkunaa takaavat, ettet etsi vasaraa ja vesuria pilkkopimeässä.

Kimara Varasto 7

Tilava pihavarasto, jonne säilöt niin harrastus- kuin puutarhavälineetkin. Varastossa on runsaasti tilaa myös vuoteelle, joten tarvittaessa se muuntuu vaikka kesäiseksi vierasmajaksi. Kivankokoinen ikkuna päästää luonnonvalon sisälle, mikä lisää käyttömukavuutta.

Kimara Sauna 1

Tämä saunamalli sopii pihalle tai rantaan. Tilava pukuhuone, saunassa puulämmitteinen kiuas. Katettu vilpola, jonne mahtuu penkki tai vaikka pari tuolia. Leveistä ikkunoista kelpaa ihastella maisemia.

Kimara Sauna 2

Tämä saunamalli sopii kapeaankin pihaan tai rantaan. Tilava pukuhuone, saunassa puulämmitteinen kiuas. Katettu tilava vilpola saunan jälkeistä vilvottelua varten. Leveistä ikkunoista kelpaa ihastella maisemia.

Kimara Sauna 3

Saman katoksen alla erillinen pukuhuone/tupa ja saunatilat. Saunassa puulämmitteinen kiuas. Katetulla kuistilla riittää tilaa vilvoitella ja keskelle on mahdollista saada grilli.

Kimara Sauna 4

Moderni pulpettikattoinen sauna, jonka panoramaikkunoista kelpaa ihailla ympäröivää maisemaa. Tilavan saunarakennuksen pukuhuone on riittävän suuri myös vierashuoneeksi. Katettu vilpola, jonne mahtuu vaikkapa penkki istuskelua varten.

Kimara Sauna 5

Näppärä pikkusauna pihapiirisi kruunuksi. Tilava pukuhuone, saunassa puulämmitteinen kiuas. Isosta ikkunasta kelpaa katsella maisemia. Kuistille mahtuu tuoli tai pari, joilla nautit vilvoittelusta löylyjen välissä.

Kimara Sauna 6

Näppärän kokoinen, perinteikäs pihasauna, jossa on oma ulko-ovi saunatiloihin. Tuvan puolella tilaa vaikka pienelle ruokaryhmälle tai sängylle. Saunassa mahtuu peseytymään useampikin samalla kertaa. Kuistilla tilaa pienelle penkille, jolla vilvoittelet löylyjen välissä.

Kimara Autokatos

Käytännöllinen autokatos, jonka perällä tilava varasto.

Kimara AK 9

Tilava autokatos, jonka perällä kätevä varasto. 

Kimara AT 29

Yhden auton talli, jonka perällä kätevä varasto. Varastoon kulku rakennuksen sivulta.

Kimara AT 32

Yhden auton talli ja tilava varasto sekä kätevä katos esim. polkupyörille.