Alue: Varsinais-Suomi

Jukka Lamminpää

Terve, olen Lamminpään Jukka. Olen auttanut toteuttamaan asiakkaiden talounelmia jo noin 30 vuoden ajan. Parasta työssäni onkin juuri asiakkaiden kanssa yhdessä tekeminen. Rakennusinsinöörin koulutukseni tuo asiantuntemusta heti suunnitteluvaiheesta lähtien ja osaan muuttaa haaveet käytännön ratkaisuiksi. Unelmakodin tulee pysyä myös budjetissa ja valmistua sovitussa aikataulussa. Myös näiden osalta Kimara on turvallinen ja korkealuokkainen valinta. Kun oma vapaa-aika koittaa, niin vietän sitä mieluusti maastopyörän satulassa tai purjeveneen pinnassa.

Ilkka Vuori

Terve, olen Vuoren Ilkka. Parasta työssäni on asiakkaan haaveiden tekeminen todeksi. Koti on koko perheelle tärkeä paikka ja sen suunnittelu toiveita vastaavaksi on todella antoisaa työtä. Tilaratkaisujen pitää tehdä arjesta helppoa ja esimerkiksi harrastukset on hyvä huomioida jo suunnittelupöydällä.

Olen ollut talomyyjänä pian 15 vuotta ja kokemuksella on iso merkitys siinä, että kaikki menee kerralla oikein. Kimara on alan isoja toimijoita, mikä vahvistaa omalta osaltaan tekemisen sujuvuutta ja luotettavuutta. Mallisto on laaja ja yksilöintimahdollisuuksia paljon. Tervetuloa minun tai jonkin toisen K-Raudan talomyyjän asiakkaaksi.