Alue: Uusimaa

Teddy Granroth

Terve, olen Teddy Granroth. Olen työskennellyt talomyyjänä jo useamman vuoden ja päässyt sinä aika toteuttamaan erityisen paljon hirsimökki- ja -huvilahaaveita. Parasta työssäni on se, että saan olla rakentamassa asiakkailleni juuri sellaisia koteja ja mökkejä, joissa koko perhe viihtyy pitkälle tulevaisuuteen. Jokainen koti on yksilöllinen, ja Kimaralta jokainen löytää juuri sellaisen kodin tai mökin kuin haluaa.

Oma vapaa-aikani kuluu oman omakotitalon pihahommissa perheen kanssa sekä musiikin parissa.

Jag betjänar på finska, svenska och engelska.

Tiina Heikel

Hei, olen Tiina Heikel, espoolainen talomyyjä/yrittäjä palveluksessasi! Myyn Kimaran monipuolisia hirsirakennuksia Espoon K-Rauta Merituulessa.

Talomyynnin lisäksi olen työskennellyt monella eri toimialalla, sekä Suomessa että maailmalla, ja asuinkin ulkomailla parinkymmenen vuoden ajan. Elämänkokemustakin on kertynyt jo sen verran, että minun on helppo ymmärtää erilaisia elämäntilanteita ja niihin liittyviä asumistarpeita ja -unelmia. Koulutukseltani olen markkinointiekonomi (virallisemmin KTM) sekä LKV eli laillistettu kiinteistönvälittäjä. Kiinteistöalan tuntemuksestani on yleensä paljon hyötyä asiakkailleni jo siinä vaiheessa, kun puhumme tonttiasioista, joista yleensä kaikki rakentamiseen liittyvät keskustelut on parasta aloittaa.

Osaan kuunnella asiakkaiden toiveita herkällä korvalla ja nautin siitä, että saan yhdessä heidän kanssaan etsiä juuri heille parasta mahdollista ratkaisua. Kimaran talomalleissa hienoa onkin se, että jokainen koti voidaan räätälöidä asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Voit ottaa minuun yhteyttä joko soittamalla tai sähköpostilla, tai tulla käymään K-Rauta Merituulessa. Keskustelen mielelläni juuri teidän perheenne tilanteesta ja toiveista; olipa haaveena sitten uusi saunamökki kesäpaikalle tai omakotitalo kaupungissa – valikoimaa löytyy!

Please do not hesitate to contact me also in English! I would be happy to discuss your and your family’s particular wishes and needs further with you – and help you realize your dream house.

Kalevi Rantalaiho

Terve, olen Rantalaihon Kalevi. Olen rakentanut/rakennuttanut itselleni useita omakotitaloja. Omakohtaista rakentamiskokemusta on siis kertynyt varsin mittavasti ja uskon siitä olevan apua jokaiselle asiakkaalleni. Suunnitteluvaiheessa toimiva marssijärjestys on mielestäni budjetti, toiseksi tontin erityispiirteet ja kolmanneksi omat unelmat. Tehtäväni on saada nämä kolme asiaa kohtaamaan parhaalla mahdollisella tavalla. Siten syntyy se unelmien koti, jossa on koko perhe viihtyy ja arki rullaa.

Mia Rinne

Hei, olen Rinteen Miia. Koen olevani unelmatyössä saadessani osallistua asiakkaiden talounelmien toteuttamiseen. Monista asiakkaista tulee projektin aikana hyviäkin tuttuja ja on hieno hetki kun perhe pääsee muuttamaan uuteen kotiinsa. Asun itse maalla talossa, jonka olen itse rakentanut valmiiksi säältä suojaan vaiheesta. Työmäärä mitoitetaan myös Kimara-projekteissa aina asiakkaan itse valitsemalle tasolle.

Perheeseeni kuuluu mies, kolme lasta, koiria ja kissoja kaksin kappalein ja löytyypä tallista vielä pari hevostakin. Ymmärrän siis hyvin kuinka tärkeää on suunnitella toimiva ja isonkin perheen tarpeisiin sopiva pohjaratkaisu. Tyylin ja tunnelman tulee vastata asiakkaan unelmia ja talon pitää myös sijoittua hyvin tontille. Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi K-Rautaan toteuttamaan yhtä elämän suurinta unelmaa.

Ilkka Oksanen

Moi, olen Oksasen Ilkka. Talomyyjänä alkaa sisäänajo olla suoritettu, sillä vyöllä on 35 vuotta ja noin 1500 rakennusprojektia. Yksi talo on tullut rakennettua myös itselle ja ammattitaitoa olen saanut jakaa myös sukulaisten ja ystävien taloprojekteissa. Omat vahvuuteni talomyynnissä ovat kokemuksen myötä karttunut tietotaito ja kyky viedä maaliin vaativimmatkin projektit. Pääkaupunkiseudulla esimerkiksi tontit voivat koon tai rakennusmääräysten takia tuoda eteen tilanteita, jotka eivät ihan sormia napsauttamalla ratkea. Senkin takia on hienoa, että saan olla apuna mahdollisimman varhaisessa vaihesssa, toisinaan jo tonttivaihtoehtoja vertaillessa. Kun talomyynniltä ehdin, niin vapaa-aika kuluu mieluiten mökkeillessä, vaimon renkinä puutarhatöissä ja kaikenlaista liikuntaa harrastaen.