Valitse perinteinen tai moderni tyyli

Hirsitalosi tyyli voi olla perinteikäs tai moderni – ulkonäkö on vapaasti valittavissa. Saat talosi rakennettuna joko Classic- tai Future-tyylillä. Myös nurkkavaihtoehtoja on useita erilaisia. Tutustu ja kysy lisää Kimara-myyjältäsi.

Perinteinen Classic

Perinteisissä Kimara-hirsitaloissa on koristeellinen Classic-tyyli: perinteinen hirsinurkka, pitkät muotoillut räystäät, jykevät hirsikaiteet ja jämäkät ristikoilla varustetut mökki-ikkunat. Sisäpuolella Classic-tyyli näkyy mm. massiivipuusta valmistetuissa peiliovissa. Lue lisää nurkkaratkaisusta.

Moderni Future

Modernin rakentamisen ystävälle tarjolla on pelkistetty, monenlaisille asuntoalueille soveltuva Future-tyyli. Sen leimallisin piirre on laudoitettu city-nurkka tai jiirinurkka. Räystäät ja vuorilaudat ovat pelkistetyt ja kaideratkaisut on toteutettu hieman kevyemmin. Yksinkertainen, moderni tyyli jatkuu sisäpuolella mm. kattopaneelien ja väliovien osalta. Lue lisää nurkkaratkaisusta.

Vaihtoehtoja myös sisustukseen

Julkisivun tyylin lisäksi Kimara-hirsirakennukset ovat muunneltavissa myös sisäpinnoilta. Avonaiset hirsiseinät luovat huoneisiin jylhää talonpoikaistunnelmaa, mutta seinät on mahdollista myös tapetoida tai pintakäsitellä halutunlaisiksi. Pienten ristikkoikkunoiden rinnalla hirsitaloissa nähdään nykyään myös suuria, ristikottomia ikkunapintoja, jotka päästävät luonnonvalon hyvin sisään. Tutustu Kimaran tyyleihin Tuotekuvastossamme.

CITY-NURKKA SOPII KAUPUNKIIN

OTA YHTEYTTÄ KIMARA-MYYJÄÄSI