Yksilöllisesti muunneltavat hirsitalot ja -huvilat

Piharakennuksia lukuun ottamatta koko Kimaran mallisto  – hirsitalot, hirsihuvilat ja saunamökit – on täysin muunneltavissa asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan esimerkiksi rakennuspaikan aiheuttamien muutostarpeiden mukaiseksi. Kuinka monta makuuhuonetta perheesi tarvitsee? Minkälaisen keittiön haluat? Entä miltä toivoisit valmiin kotisi näyttävän ulkoapäin? Voit valita omalle Kimarallesi myös tyyliisi sopivan, perinteisen tai modernin ulkoasun. Selaa Kimara-mallistoa, kirjoita ylös toiveitasi ja tarpeitasi ja ota yhteyttä omaan Kimara-myyjääsi – hän auttaa sinua turvallisen ja terveellisen hirsitalounelmasi toteuttamisessa.

Muuntele hirsitalon pohjaratkaisua

Jos täydellisesti toiveitasi ja tarpeitasi vastaavaa hirsitaloa tai hirsihuvilaa ei löydy, ei hätää – näin pohjakuvaa voidaan muunnella:

  • Pohjamalli: voidaan kääntää kokonaan tai osittain peilikuvaksi
  • Huoneet: koko, sijoittelu ja lukumäärä
  • Sisäovet ja ikkunat: koko, muoto ja lukumäärä
  • Keittiö: koko ja malli
  • WC-, kylpyhuone- ja saunatilojen koko ja muoto
  • Moduulien, erkkerien ja parvekkeiden lukumäärä
  • Sisäkatto: voidaan korottaa
  • Tulisija: sijaintia voidaan muuttaa
Kimara hirsitalo on yksilöllisesti muunneltava sinun toiveidesi ja tarpeidesi mukaan.

Muuntele hirsitalon julkisivua

Voit vaikuttaa hirsitalosi tai -huvilasi ulkonäköön paljonkin:

Kimara tarjoaa monta eri nurkka vaihtoehtoa hirsirakenuksellesi: city-nurkka, pitkänurkka sekä lohenpyrstö.

Muuntele hirsitalon sisätiloja

Kimara-hirsitalot ja Kimara-hirsihuvilat muuttuvat makusi mukaan myös sisältä:

  • Keittiö, WC, kylpyhuone: kiintokalusteet ja varustus vapaasti valittavissa
  • Lattiat ja seinät: pintamateriaalit sekä maalien sävyt ovat sinun päätettävissäsi. Voit jättää hirsipinnan näkyviin tai viimeistellä kuten missä tahansa talossa.

Toimitussisältöjen suhteen Kimara pystyy tarjoamaan markkinoiden laajimmat muutosmahdollisuudet. Myynnin tapahtuessa K-Raudoista voidaan vakitoimitussisältöihin tehdä helposti muutoksia maan laajinta rakennustarvikkeiden valikoimaa hyväksi käyttäen. Mikäli et siis löydä mieleistäsi mallia, ota yhteyttä Kimara-myyjääsi – hän auttaa unelmiesi hirsitalon suunnittelussa.

Perinteinen tyyli

Perinteisissä Kimara-hirsitaloissa on koristeellinen tyyli: ristikkäinen hirsinurkka, pitkät muotoillut räystäät, jykevät hirsikaiteet ja jämäkät ristikoilla varustetut mökki-ikkunat. Sisäpuolella perinteinen tyyli näkyy mm. massiivipuusta valmistetuissa peiliovissa. Lue lisää nurkkaratkaisusta.

Moderni tyyli

Linjakkaan rakentamisen ystävälle tarjolla on pelkistetty, monenlaisille asuntoalueille soveltuva moderni tyyli. Sen leimallisin piirre on laudoitettu city-nurkka tai jiirinurkka. Räystäät ja vuorilaudat ovat pelkistetyt ja kaideratkaisut on toteutettu hieman kevyemmin. Yksinkertainen, moderni tyyli jatkuu sisäpuolella mm. kattopaneelien ja väliovien osalta. Lue lisää nurkkaratkaisusta.

CITY-NURKKA SOPII KAUPUNKIIN

OTA YHTEYTTÄ LÄHIMPÄÄN KIMARA-MYYJÄÄSI