Modernia hirsirakentamista parhaimmillaan

Kimaran laajasta mallistosta löydät hirsitalojen ja hirsihuviloiden lisäksi myös hirsiset saunamökit sekä päärakennuksesi tyyliin sopivat monikäyttöiset piharakennukset. Ekologiset ja tutkitusti turvalliset hirsitalot ja hirsihuvilat ovat yksilöllisesti muunneltavissa vastaamaan sinun ja perheesi toiveita ja tarpeita. Voit tilata talosi valmiiksi asennettuna tai rakentaa kokonaan itse. Kimara-rakennukset myy K-Rauta, josta saat kattavia etuja ja hyödyllisiä palveluja sekä ammattitaitoista apua kaikissa rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä Kimara-myyjääsi ja kysy lisää.

Materiaalina hitaasti kasvanut pohjoisen puu

Kimara-rakennusten hirsinä käytetään hitaasti kasvanutta arktista mäntyä. Se on kovaa ja kestävää, eivätkä massiivihirretkään juurikaan vääntyile, painu tai halkeile. Koko Kimara-hirsitalojen suunnittelu- ja tuotantoprosessi täyttää CE-merkinnän käyttöoikeuden vaatimat laadunvalvontakriteerit.

Täydellinen hirsivalikoima

Kimaran kattava hirsivalikoima sisältää 14 erilaista energiataloudellisesti erinomaista hirttä. Hirsivalikoimasta löydät varmasti rakennukseesi sopivan hirren, olipa kyseessä hirsitalo, hirsihuvila, hirsisauna tai saunamökki tai vaikkapa piharakennus. Tutustu Kimara-hirsiin.

Tiiviit ja energiatehokkaat hirsitalot

Kimaran kantikkaissa höylä- ja lamellihirsissä on tuplatiivisteet hirsien välissä. Isoimmissa lamellihirsissä nurkkiin toimitetaan valmiiksi muotoon leikatut nurkkatiivisteet, jotka on helppo asentaa, ja jotka varmistavat hirsinurkan tiiviyden. Tiiviys varmistetaan aina mittaamalla, jonka tuloksesta laaditaan kattava kirjallinen raportti. Lue lisää Kimaran energiatehokkuudesta.  

Kimara hirsirakennusten materiaalina käytetään hitaasti kasvanutta arktista mäntyä. Hirsi ei vääntyile eikä halkeile kuivuessaan vaan pysyy aina taatusti tiiviinä. Kierrätettävä hirsi on ekologinen rakennusmateriaali.

Mukava rakentaa myös itse

Kimaralta saat täydellisen rakentajakansion, joka sisältää lupakuvien lisäksi tarkan ja täydellisen kuvallisen ohjeistuksen aina rakennuksesi pintakäsittelyyn ja huoltoon asti. Ohjeet sopivat erinomaisesti myös omatoimirakentajalle. Voit myös valita jonkin lukuisista eri asennuspaketeistamme ja jättää rakentamisen meidän huoleksemme.

Juuri sellainen kuin haluat

Kimaran koko mallisto on piharakennuksia lukuun ottamatta täysin muunneltavissa asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Esimerkiksi pohjaratkaisua voidaan muokata vastaamaan paremmin juuri sinun tarpeitasi. Halutessasi saat hirsitalosi toteutettuna vaikkapa itse piirtämäsi pohjan mukaan toteutettuna. Myös talon ulkonäkö on muokattavissa. Lue lisää Kimara-hirsirakennusten muuntelumahdollisuuksista.

Luotettavasti K-Raudasta

Kimara-hirsirakennukset myy tuttu kotimainen K-Rauta. Koulutetut Kimara-myyjät sekä K-Raudan muu henkilökunta auttavat sinua kaikissa rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä koko rakennusprojektisi ajan. Kimaran taloasiakkaana saat K-Raudasta lukuisia tuntuvia etuja ja hyödyllisiä palveluja. Lue lisää K-Raudan rakentajan eduista.

Kimara hirsitalo on yksilöllisesti muunneltava sinun toiveidesi ja tarpeidesi mukaan.

TUTUSTU UUTEEN HIRSITALOMALLISTOON

OTA YHTEYTTÄ KIMARA-MYYJÄÄSI