Modernia hirsirakentamista parhaimmillaan

Kimara on K-Raudan oma hirsirakennusten tuotemerkki, jonka valmistajana toimii Kontiotuote Oy. Kahden suuren ja vakavaraisen toimijan yli 20 vuoden yhteistyö takaa, että voit huoletta lähteä toteuttamaan unelmaasi kanssamme. Laajasta mallistosta löydät hirsitalojen ja hirsihuviloiden lisäksi myös hirsiset saunamökit sekä monikäyttöiset piharakennukset. Ekologiset ja tutkitusti turvalliset hirsitalot ja hirsihuvilat ovat yksilöllisesti muunneltavissa vastaamaan sinun ja perheesi toiveita ja tarpeita. Kimara-rakennukset myy K-Rauta, josta saat kattavia etuja ja hyödyllisiä palveluja sekä ammattitaitoista apua kaikissa rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä Kimara-myyjääsi ja kysy lisää.

Rakenna itse tai valitse ammattilainen

Kimaran hirsirakennukset on helppo ja hauska rakentaa vaikka kokonaan itse alusta loppuun. Saat täydellisen rakentajakansion, joka sisältää lupakuvien lisäksi tarkan ja täydellisen kuvallisen ohjeistuksen aina rakennuksesi pintakäsittelyyn ja huoltoon asti. Mikä omatoimirakentaminen ei ole sinun juttusi, jätä homma ammattilaisen käsiin: K-Raudan laajasta yhteistyökumppanien verkostosta löydät luotettavan ammattilaisen rakentamisen kaikkiin vaiheisiin. Voit myös valita talotehtaan kattavan asennuksen ja viimeistellä työt itse tai ammattilaisten avulla. Lue lisää toimitusvaihtoehdoistamme.

Kumppanina luotettava K-Rauta

Kimara-hirsirakennukset myy tuttu kotimainen K-Rauta. Koulutetut Kimara-myyjät sekä K-Raudan muu henkilökunta auttavat sinua kaikissa rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä koko rakennusprojektisi ajan. Kimaran taloasiakkaana saat K-Raudasta lukuisia tuntuvia etuja ja hyödyllisiä palveluja. Lue lisää K-Raudan rakentajan eduista.

Materiaalina hitaasti kasvanut pohjoisen puu

Kimara-rakennusten hirsinä käytetään hitaasti kasvanutta arktista mäntyä. Se on kovaa ja kestävää, eivätkä massiivihirretkään juurikaan vääntyile, painu tai halkeile. Koko Kimara-hirsitalojen suunnittelu- ja tuotantoprosessi täyttää CE-merkinnän käyttöoikeuden vaatimat laadunvalvontakriteerit. Käytämme ainoastaan PEFC-sertifioitua puuta. Se on merkki kestävästä metsänhoidosta. Kimaran kattava hirsivalikoima sisältää 14 erilaista energiataloudellisesti erinomaista hirttä, joista löydät varmasti rakennukseesi sopivan hirren, olipa kyseessä hirsitalo, hirsihuvila, hirsisauna tai saunamökki tai piharakennus. Kantikkaissa höylä- ja lamellihirsissä on tuplatiivisteet hirsien välissä. Isoimmissa lamellihirsissä nurkkiin toimitetaan valmiiksi muotoon leikatut nurkkatiivisteet, jotka on helppo asentaa ja jotka varmistavat hirsinurkan tiiviyden. Tiiviys todennetaan aina mittaamalla, jonka tuloksesta laaditaan kattava kirjallinen raportti. Tutustu Kimara-hirsiin.

Juuri sellainen kuin haluat

Kimaran koko mallisto on piharakennuksia lukuun ottamatta täysin muunneltavissa asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Esimerkiksi pohjaratkaisua voidaan muokata vastaamaan paremmin juuri sinun tarpeitasi. Halutessasi saat hirsitalosi toteutettuna vaikkapa itse piirtämäsi pohjan mukaan toteutettuna. Myös talon ulkonäkö on muokattavissa. Lue lisää Kimara-hirsirakennusten muuntelumahdollisuuksista.

Kimara hirsitalo on yksilöllisesti muunneltava sinun toiveidesi ja tarpeidesi mukaan.

TUTUSTU KIMARAN MALLISTOON

OTA YHTEYTTÄ KIMARA-MYYJÄÄSI