Entä jos rakentaisit Kimaran itse

Kimaran hirsitalot, mökit ja saunat on helppo rakentaa myös itse – joko kokonaan tai osin ammattilaisten avulla. Mittatarkat hirret asennetaan nopeasti talkoovoimin selkeiden, kuvitettujen ohjeiden avulla. Lisäksi tukenasi on kattava joukko ammattilaisia, kuten talotehtaan henkilökohtainen asiakasvastaava sekä kumppanimme K-Raudan osaava henkilökunta. Kysy lisää omalta Kimara-myyjältäsi.

Rakentaminen on helppoa ja hauskaa

Kimaran viimeisimmällä tuotantotekniikalla valmistetut mittatarkat hirret on ilo asentaa, ja seinät valmistuvat talkooporukalla nopeasti. Ja mikä parasta: hirsikehikon noustessa näet konkreettisesti omien käsiesi jäljen. Itse rakentamiseen tarvitset vain työkalut sekä jonkin verran kokemusta, sillä Kimara ja talovalmistaja tarjoavat kattavat ohjeet sekä apua ja tukea rakentamiseen. Muistathan, että rakentamalla itse voit myös säästää sievoisen summan rahaa kokonaiskustannuksissa, jolloin voit panostaa budjetissasi enemmän esimerkiksi uuden Kimarasi varusteluun, neliöihin, sisustukseen tai esimerkiksi pihatöihin. Kimara-rakentajana saat käyttöösi OmaKimara-palvelun. Sähköiseen extranet-järjestelmään on koottu kaikki oleellinen tieto rakentamisesta sekä päivämäärät, puhelinnumerot, suunnitelmat, piirustukset ja ohjeistukset. Lue lisää OmaKimarasta täältä.

Itse rakentaen säästät rahaa – ja voit keskittyä budjetissa muuhun sinulle tärkeään, kuten neliöihin, varusteluun, sisustukseen tai vaikkapa piharakentamiseen.

Jatkuva tuki rakentamiseen

Aivan yksin ei omatoimirakentajakaan tarvitse pärjätä. Kimaran rakentajana saat tueksesi talotehtaan henkilökohtaisen asiakasvastaavan, joka vastaa kysymyksiisi rakentamisen eri vaiheissa. Lisäksi jokainen rakentaja saa käyttöönsä Kimaran rakentajakansion, josta löydät monipuoliset, tarkasti kuvitetut ja yksityiskohtaiset ohjeet niin hirsikehikon pystytykseen kuin myös mm. pintakäsittelyyn sekä rakennuksen huoltoon. Lisäksi toimitukseen kuuluu käyttötarkoitusluettelo, jossa jokaiselle työmaallesi tuodulle nimikkeelle on määritelty käyttötarkoitus. Muista hirsitalomerkeistä poiketen pystymme tarjoamaan rakentajille lisäksi kumppanimme K-Raudan jatkuvan tuen ja osaamisen: käytössäsi on paikallisen K-Rautasi ammattitaitoinen henkilökunta sekä lukuisat rakentamisen palvelut. Ammattilaisten tuella rakentaminen on helppoa, nopeaa ja hauskaa.

Haluaisitko sittenkin jättää rakentamisen ammattilaisille?

Rakenna uusi Kimarasi kokonaan tai osittain yhteistyössä K-Raudan yhteistyöverkoston kanssa.

TUTUSTU UUTEEN HIRSITALOMALLISTOON

 

TILAA ESITE VELOITUKSETTA