Haemme talomyyjiä eri puolelle Suomea!

 

Talon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Haluatko sinä olla apuna ja tukena tärkeällä hetkellä? 

Tule K-Raudan talomyyjäksi! Haemme myyjiä erityisesti Varsinais-Suomeen, Pohjois-Pohjanmaalle, Lappiin, Pohjois-Karjalaan ja Keski-Suomeen. Toki jos olet myös muualta, niin ole rohkeasti yhteydessä, niin mietitään vaihtoehtoja!

Työhön kuuluu Kimara- ja Ainoakoti-tuotemerkkien edustus alueesi K-Rauta-myymälöissä sekä asiakastapaamiset omalla alueellasi, myös asiakkaidesi luona.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista asiakashankintaa sekä kykyä kuunnella asiakasta ja löytää sopiva ratkaisu asiakkaan tarpeisiin. Aikaisempi kokemus talomyynnistä katsotaan eduksi, mutta rohkea asenne myyntityötä kohtaan ratkaisee.

Tarvitset käyttöösi oman auton ja puhelimen, muut työkalut menestyksesi tueksi saat K-Raudalta. Sopimuskumppaninasi on K-Rauta, joten saat käyttöösi valtakunnallisen ketjun tuen, asiakasvirrat ja tuotevalikoiman sekä kilpailukykyiset ansaintamahdollisuudet. Aloitus on sovittavissa joustavasti. 

Jätä hakemuksesi 20.9.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: ari.koski@kesko.fi otsikolla TALOMYYJÄ / ALUE. Toimi mahdollisimman pian, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.