Rakentajan kumppani: K-Rauta

Kimara-hirsitalojen myynnistä vastaa K-Rauta. Löydät kokeneet ja ammattitaitoiset talomyyjämme läheltä sinua, paikallisesta K-raudasta. Valitessasi Kimaran saat yhteistyökumppaniksesi rakentamisen ammattilaisen. Talomyyjä on apunasi talon suunnittelussa ja neuvoo ja opastaa rakentamisen eri vaiheissa. Koko projekti pysyy tiukasti yhden ammattilaisen käsissä alusta loppuun saakka.

Kaikki rakentamiseen K-Raudasta

Rakensitpa sitten hirsitaloa tai unelmiesi kesämökkiä, saat kaiken tarvittavan unelmasi toteuttamiseen yhdestä ja samasta paikasta – valtuutetusta K-Raudasta. Tee hankinnat keskitetysti edullisilla ja valmiiksi kilpailutetuilla hinnoilla ja hyödynnä monipuoliset rakentajan edut. Saat lisäksi käyttöösi palveluja, jotka säästävät aikaa ja helpottavat rakentajan arkea.

Käytettävissäsi on K-Raudan laaja valikoima, joka pitää sisällään laadustaan tunnettuja tuotemerkkejä. Muistathan, että K-Raudasta saat myös piharakentamiseen tarvittavat materiaalit ja palvelut. Tutustu K-Raudan kattavaan valikoimaan täällä.

Tutustu laajaan mallistoomme tai ota yhteyttä ja kysy lisää.

Tee hankinnat keskitetysti edullisilla ja valmiiksi kilpailutetuilla hinnoilla ja hyödynnä monipuoliset rakentajan edut.

OTA YHTEYTTÄ LÄHIMPÄÄN KIMARA-MYYJÄÄSI