Rakentajan kumppani: K-Rauta

Kimara-hirsitalojen myynnistä vastaa K-Rauta. Löydät kokeneet ja ammattitaitoiset talomyyjämme läheltä sinua, paikallisesta K-raudasta. Valitessasi Kimaran saat yhteistyökumppaniksesi rakentamisen ammattilaisen. Talomyyjä on apunasi talon suunnittelussa ja neuvoo ja opastaa rakentamisen eri vaiheissa. Koko projekti pysyy tiukasti yhden ammattilaisen käsissä alusta loppuun saakka.

Kaikki rakentamiseen K-Raudasta

Rakensitpa sitten hirsitaloa tai unelmiesi kesämökkiä, saat kaiken tarvittavan unelmasi toteuttamiseen yhdestä ja samasta paikasta – valtuutetusta K-Raudasta. Tee hankinnat keskitetysti edullisilla ja valmiiksi kilpailutetuilla hinnoilla ja hyödynnä monipuoliset rakentajan edut. Saat lisäksi käyttöösi palveluja, jotka säästävät aikaa ja helpottavat rakentajan arkea.

Käytettävissäsi on K-Raudan laaja valikoima, joka pitää sisällään laadustaan tunnettuja tuotemerkkejä. Muistathan, että K-Raudasta saat myös piharakentamiseen tarvittavat materiaalit ja palvelut. Tutustu K-Raudan kattavaan valikoimaan täällä.

Tutustu laajaan mallistoomme tai ota yhteyttä ja kysy lisää.

Tee hankinnat keskitetysti edullisilla ja valmiiksi kilpailutetuilla hinnoilla ja hyödynnä monipuoliset rakentajan edut.

ETSI LÄHIN TALOMYYJÄSI JA OTA YHTEYTTÄ